Pôvodne na adrese http://www.vlib.us/medical/canadian/cnurse.htm

Aceste scrisori acasă de la o fată canadian, fiica unui general în rezervă al armatei americane, oferindu-i servicii instruiți, îngrijirea celor răniți în Franța, la o Armatei Ambulante si succuring suferință oriunde ea îndeplinește, sunt publicate de prietenii ei fără știrea ei, pur și simplu și exclusiv de a strange bani pentru ei ajuta la munca ei, care a început în ziua a 4 august, 1914. Fiecare dolar primit de la vânzarea de carte, costul mai puțin goale de taxe de imprimare și expres, merge la fondul.

covernurse
Barnes & CO., LIMITED, editori.

ST. JOHN, N. B., 1917.

Asistența tuturor Librarilor și Stationers este solicitat în Pushing acest lucru. Preț S1.00. Nici o reducere Comerț. Livrate a Comerțului fără taxă Până vândut. Copii unice prin e-mail timbrat. Adresa “Poilus,” Box 1665, Sf. Ioan, NB Contribuțiile Spitalul va fi primit și recunoscut de către AC SKELTON, Director Bank of British America de Nord, Sf. Ioan, N..B.

Gravuri de F. C. Wesley Co., Sf. Ioan, N. B.

Când Florence Nightingale a început marea operă în saloanele de spital de la Scutari în 1854, ea a dat seama cât de puțin de anvergură ar fi efectul de eforturile sale de auto-sacrificiu nobil. Ar putea ea astăzi vizita țările afectate de război ale Europei s-ar fi uimit la marile evoluții ale activității grija pentru soldații răniți pe care ea inaugurate atât de mult timp în urmă. Exemplul ei fin este emulat astăzi de sute de mii de femei curajoase care sunt la rândul lor dedică la răniți, bolnavi și pe moarte în nenumărate saloanele de spital.

Toate prea putin se stie de ce aceste asistente medicale devotați au făcut și fac. Într-o zi întreaga poveste va fi dată lumii; și inimile tuturor vor fi incantati de agitare fapte de iubire și curaj. Între timp, este plăcut și reconfortant pentru a prinde sclipiri trecătoare ale unei porțiuni a lucrării așa cum este ilustrat în acest snop de scrisori, acum emis sub titlul de “iubitul meu Poilus”, scrisă de Frontul de o asistentă medicală curajos canadian.

Două caracteristici remarcabile da merit deosebit la aceste scrisori. Ei nu au fost scrise pentru publicare, ci pentru o cerc intim de rude și prieteni. Și din cauza aceasta ele nu sunt artificiale, dar sunt gratuite și grațios, cu accente plăcute aici și acolo care se adaugă atât de mult pentru valoarea lor. Printre hohote neîncetat de arme puternice; înconjurat de răniți și muribunzi; tremura uneori de frig, și obosit aproape de punctul de epuizare, aceste scrisori au fost în grabă scris. Nu avem timp ea a avut pentru fraze fin transformat. Nici nu au fost necesare. Simple afirmații apel mai mult la inimă decât majoritatea cuvinte elocvente.

Aceste scrisori vor aduce o mare alinare pentru mulți dintre cei care au cei dragi în față. Ei le vor spune ceva de tratament atent simpatic răniți primire. Sclipiri dat aici și acolo, a eforturilor depuse de chirurgi și asistente medicale, cât a administra relief, și, pe cât posibil, de a calma suferința răniților, trebuie să demonstreze cel mai reconfortant. Ce eforturi se fac pentru a ridica moralul pacienților, și! A lumina lot lor, și ceea ce interes personal este obtinuta in binele lor, sunt întâmplător dezvăluit în aceste scrisori. De exemplu, “Bărbații au avut o zi de Crăciun minunat (1916). Erau ca o mulțime fericit de copii. Am decorat episcopie cu steaguri, Holly și vâsc, și flori de hârtie că oamenii făcut, și un copac în fiecare secție. ”

Cum aceste scrisori aduce acasă la noi tragedia teribila care se petrece mult peste ocean. Și totuși, amestecată cu sentimentul de tristete este spiritul de inspirație care vine de la gândul de acei oameni curajoși care oferă ei înșiși pentru a menține dreapta, iar femeile devotați care sunt slujitori la nevoile lor. Capetele noastre arc cu respect, și inimile noastre fiorul cu mândrie, atunci când ne gândim la ele. Dar trebuie să facem mai mult decât gândesc și simt; noi trebuie să facem partea noastră în susținerea lor și susținerea mâinile lor. Ei au dat tot lor. Ei pot face mai mult, și îndrăznesc să facem mai puțin?

Sf. Ioan, N. B.,
19 februarie 1917

REV. H. A. Cody.

Introducere

Scriitorul acestor scrisori, un absolvent de McGill Colegiului, iar Spitalul prezbiterian, New York, a plecat la New York în primăvara anului 1914 cu un pacient, pentru continent, în cele din urmă locație la Divonne-Les-Bains, Franța, în apropiere elvețienii frontieră, în cazul în care acestea au fost pe 1 august, când a izbucnit războiul. Ea a început imediat acordarea de asistență din “Crucea Roșie” de lucru, continuând același până a doua parte a lunii noiembrie, cand sa intors cu pacientul ei la New York — efectuat o vizită grăbit la casa ei din St. Ioan și după Crăciun a revenit la din nou dura până activitatea pe care aceste scrisori descriu.

“Lubitul meu Poilus”

DIVONNE-les-Bains, Franța,
02 august 1914.
MAMA Stimate:

Îngrozitor război am fost toți temut este peste noi — Franța este Mobilizarea. La ora cinci ieri dimineață, tocsin sunete din Marie (sala sat) și bărbați, femei și copii, toți s-au adunat pentru a auzi proclamarea care primarul satului citit. Acesta a invitat pe toți de vârstă militare — între douăzeci de ani în cincizeci ani — să mărșăluiască la o dată, și în interiorul de douăzeci și patru oră cinci sute de oameni au plecat, ei nu știau unde.Vitejia acestor săteni — bărbați și femei — este remarcabil, și nu de a fi uitat. Nu cârtire, nu plange, doar — “Ma Patrie”, legarea mic pachet — atat de putin — și merge; nimeni stânga dar vechi bărbați, femei și copii.
Am început să predea femeile și fetele să facă bandaje, bureți, etc., pentru spitalul care vor fi necesare aici.

DIVONNE-les-Bains, Franța,
23 august 1914.

Scrisoarea ta a venit ieri — douăzeci zile pe drum — dar am fost norocos să-l deloc; atât de mulți dintre acești oameni săraci, ale căror online și dragi au plecat să lupte pentru țara lor, nu au avut nici o veste de la ei, deoarece ei au mărșăluit departe, iar ei nu știu unde sunt.

pic1Din acest mic sat de 500 de oameni a părăsit prima zi de mobilizare; nu există o familie care nu are ceva o plecat, iar din unele atât tați și fii au plecat, ca limita de vârstă este de douăzeci la cincizeci de ani.

Smochin. 1: Ambulance Volant, Franța

Sunt plin de admirație și respect pentru acești oameni. Curajul atât bărbați și femei este remarcabil. Nu există nici o ezitare, și nu nemulțumire, și toată lumea încearcă să facă tot ce el sau ea poate să ajute cauza. ”

Nu știu dacă ți-am spus, în ultimul meu scrisoare, de doamna săraci care a mers toată noaptea prin furtuna întuneric și pentru a vedea pe fiul ei, care pleca în dimineața următoare. Toate caii și motoarele au fost luate de Guvern pentru armată, așa că a început la ora unsprezece noaptea, toate de sine ei, și am ajuns aici despre cinci dimineața — fiul ei a plecat la șapte, așa că a avut două ore, cu el. Deși există astfel de mame în Franța ea nu poate cădea. Sunt multe astfel de povești aș putea spune, dar eu nu am timp.

“Crucea Roșie”, a început un spital ramură aici, și am fost ajutându-i să-l în ordine. Este aproape gata acum, și am putea lua soldați în orice zi.

Am cursuri în fiecare dimineață și să găsească multe dintre femei foarte rapide pentru a afla rudimente de asistenta medicala. Fiecare la locul este de a face provizii și camera noastră de zi este un fel de depozit în cazul în care au venit pentru muncă.

În cazul în care pacientul meu este la fel de bine in octombrie ca ea este acum am de gând să rămână și să serviciile mele la “Crucea Roșie”. Dacă am să merg acasă cu ea, voi reveni — aș fi un laș și dezertor dacă nu am făcut tot ce am putut pentru acești oameni săraci curajoși.

25 octombrie 1914.

Un alt duminică — dar acest lucru este rece și ploios — zilele alunecare de atât de repede că nu pot ține evidența lor. Avem doar două soldați la stânga la spital — ei ne spun în fiecare zi că alții vin. Țara despre totul este perfect frumos cu colorația toamnă.

Noi nu vedem niciuna dintre ororile războiului aici. În cazul în care nu au fost pentru poveștile care vin la noi din exterior, precum și pentru oamenii săraci sparte care vin din spate, nu am ști că se întâmplă. Există conturi foarte entuziaști ai canadieni în toate ziarele limba engleză.

PARIS,
despre 15 februarie 1915.

Înapoi în condiții de siguranță la Paris după ce a luat pacientul meu la New York și o scurtă vizită acasă, care acum se pare ca un vis.
Am petrecut o mulțime de timp de la Ambulanța american în această săptămână, dar nu au ieșit să rămână încă, așa cum încă mai am să văd alte spitale mici și a trebuit să meargă la Casa de Compensare pentru a face aranjamentele pentru trimiterea bunuri, pe care am adus de acasă și New York, în locuri diferite.
Am văzut destul de o serie de operațiuni, și ca imagini cu raze X sunt luate din toate cazurile nu este timp pierdut la vânătoare de un glonț; ei a lua glonțul în aproximativ două minute. Ei folosesc anestezic — gaz de oxid de azot Dr. Charles și oxigen — nu are efecte negative, indiferent. Pacienții vin din ea dintr-o dată, de îndată ce masca este scos, și nu există nici o greață sau boală deloc; și cele mai multe dintre ele se sting râs, pentru că ei nu pot să cred că este peste tot, — se simt atat de bine; dar oh, mama, este groaznic sa vezi lucrurile triste care s-au întâmplat. În unele cazuri există doar piese de oameni ramase. Un băiat tânăr, douăzeci și unu ani vechime, a pierdut ambele picioare. La început el nu a vrut să trăiască, dar acum el începe să ia un interes în lucruri și este echipat pentru picioare din lemn.
Departamentul dentar-au făcut lucrarea minunată. Ei construi activitatea cadru a feței și maxilarelor și apoi chirurgii termina lucrarea de a face noi nasuri si buzele și pleoapele.
Am crezut ca am vazut o bună parte dintre lucruri minunate, dar nu am crezut posibil să se facă ceva uman din unele dintre piesele de fețe care au rămas, și în unele cazuri ajung chiar scăpa de cicatrici. Fotografiile sunt luate când vin în primul rând în, și apoi în diferitele etape de recuperare. Una dintre cele mai grave cazuri am văzut în ultima zi am fost plecat. El trebuie să aibă o operație mai mult pentru a umple într-o mică gaură într-o parte din nas și atunci el va fi bine.
Duminica trecută unul dintre bărbații din episcopia domnișoara B nu a fost dat medalia de serviciu distins. El a salvat viața ofițer lui — ajuns înainte armele și l-au dus la pe spate. El a fost lovit însuși tocmai înainte de a ajunge la propriile linii și un picior aproape rupt. Când l-au adus la Ambulanța american, toți medicii, cu excepția dr B, a declarat piciorul va trebui să vină de pe la o dată — a refuzat să o facă și a salvat piciorul pentru omul. Acesta va fi rigid, desigur, ca articulația genunchiului este plecat în întregime; dar va fi mai bine decât un picior de lemn, iar bietul om este atât de mulțumit.
Trebuie să vă spun despre câinele minunat, care este de la Ambulanța american; poate ai citit despre el în unele din documentele. Stăpânul său a venit din Algeria, și, desigur, nu se aștepta să ia câinele cu el, dar când nava a părăsit debarcaderul câinele a sărit în mare și a înotat după ea, așa că a pus pe o barcă și l trase la bord, și el a fost cu stăpânul său pe tot parcursul războiului. El a fost în tranșee cu el, și o zi o coajă german izbucni în șanț și a ucis toți tovarășii săi și îngropat acest om în noroi și murdărie, precum și a rănit-l teribil. Ciudat să spun cainele nu a fost rănit deloc, iar primul lucru pe care omul amintit a fost cainele săpat noroiul de pe față. De îndată ce a dat seama stăpânul său era în viață a fugit de ajutor, iar când au fost aduși în ambulanță împreună nu au fost multe ochi uscat aproximativ. După ce a fost sigur că stăpânul său era grijă de el a consimțit să meargă și să fie hrănite, iar acum el are timpul vieții sale. El este cea mai importantă persoană în loc. El are o nouă guler și medalie frumos, trăiește în bucătărie dietă, și este scos la plimbare de asistente medicale, precum și cel mai bun din toate i se permite să vadă stăpânul său în fiecare zi. Voi trimite o fotografie a lui pentru tine. Stăpânul său a început un picior, celălalt este teribil zdrobit, și de o parte și, dar medicul B —- crede că le poate salva.

pic2

Smochin. 2: Câinele care a salvat viața stăpânului său

Cred că voi reveni la Divonne-Les-Bains — ei mă îndeamnă atât de puternic și nu pare a fi nevoie de mai mult acolo.

19 februarie 1915.

Înapoi din nou în Divonne-Les-Bains. Se pare ca și cum n-aș fi fost departe — am căzut în activitatea vechiul atât de ușor. Am plecat la Paris duminică seara despre ora opt și a ajuns aici, la doi a doua zi, și a avut o primire călduroasă din toată lumea. Un om sărac a murit de tetanos, înainte de m-am întors. Am nouă pe podea mea. Am treisprezece pacienți, nouă în pat tot timpul, și ceilalți la o parte a zilei. Una dintre femeile din sat mă ajută în dimineața, alții două ajuta cu curățarea și servirea mesei; totul trebuie să se efectueze până la trei etaje, astfel încât să puteți imagina de lucru.

Am o cameră foarte confortabil la hotel, du-te la Ambulanța la șapte dimineața și, în general, mă întorc la nouă și jumătate sau. Nu știu cât de mult voi fi aici — până la acest lot se face mai bine sau mai veni.

Unul dintre pacienti este un bucătar-șef, și a fost în calitate de gatiti pentru regimentul când un obuz a aterizat în oala lui supă; el nu a fost rănit, dar inima lui a fost scos din locul de șoc și spatele lui a fost răsucit când a căzut.

28 februarie 1915.

Bietul om care a fost atât de bolnav a murit în dimineața zilei de douăzeci și treia după trei săptămâni de suferință intensă — am rămas în acea noapte cu el. Ceilalți sunt toți afară de pericol, cu excepția a doi care nu pot obține bine — unul este paralizat, iar celălalt are tuberculoză.

M-am dus în sat pentru prima dată ieri și a fost destul de impresionat de primirea am primit la fiecare mic magazin și casă. Oamenii păreau cu adevărat bucuros să mă aibă înapoi. Ei nu pot par pentru a obține peste faptul că am traversat oceanul de două ori și să vină înapoi la ei. Pentru ei oceanul este un lucru de teroare, mai ales că a izbucnit războiul. Doctor R are un mare număr de bolnavi din țară cu privire la aici pentru a avea grijă de pe lângă soldații. Într-o casă în care nu a avut nimic de a mânca, ci cartofi, dar el este o afacere bună ca medicul nostru drag vechi, precum și feed-uri și haine și are grijă de ei însuși.

05 martie 1915.

Mi vine să cred că este greu de aproape trei săptămâni de când am plecat la Paris. Am fost atât de ocupat, încât zilele zboară de. Unii dintre bărbații pleacă mâine, și cele mai multe dintre celelalte devin de-a lungul foarte bine.

Dl. E este într-adevăr un fel. El tocmai a trimis un ordin la oamenii din sat, care fac dantelă frumoasă și broderie, pentru 500.00 dolari în valoare de muncă. Ei sunt atât de fericit despre asta, pentru că înseamnă hrană pentru mulți dintre ei. O femeie săracă, care și-a pierdut soțul ei în război și are un copil să aibă grijă de, poate câștiga doar optsprezece franci pe lună, care este 3.60 dolari, și asta este tot ce trebuie să trăiască mai departe.

07 martie 1915.

Unul dintre medicii americani de la ambulanta american venit să mă vadă ieri. El a fost foarte mult interesat în ceea ce a văzut și a se întoarce în zece zile. Am avut una sau doua zile frumoase, cu păsărică-sălciile încep să iasă, și primula pretutindeni.

Dr. S a spus că omul care a deținut câinele minunat, care este de la Ambulanța american este cu adevărat obtinerea bine, și au reușit să salveze un picior și mâna zdrobit.

În serviciu Dr. B e el nu a făcut-o singur amputare în lunile ianuarie și februarie, — un record foarte minunat.

Dr. S crede nu există nici o speranță de om paralizat meu sărac mai bine, el poate trăi timp de douăzeci de ani, dar nu poate merge. Sunt oferindu-i lecții de limba engleză în fiecare zi. El este foarte rapid la învățare; ajută treacă timpul. Bietul om, el a fost deja în pat șase luni.

Douăzeci și unu martie 1915.

Aceasta a fost cea mai frumoasă zi de primăvară. Violete sunt infloreste în domeniile, ele sunt mai mici decât ale noastre, dar foarte aromat; primroses galben sunt frumoase și să crească peste tot. Nu există încă o mulțime de zăpadă pe munți, dar niciuna nu în vale. În cazul în care nu au fost pentru soldații care sunt aici am putea crede că lupta greu teribil se întâmplă atât de aproape de noi.

Mulți dintre oamenii noștri a plecat săptămâna trecută, unii dintre ei abia în măsură să șchiopăteze, lucrurile săraci, dar toate spitalele sunt eliminate pentru a face loc proaspăt răniți. Ne asteptam la o nouă mult în fiecare zi, și-au pregătit zece paturi suplimentare.

Voi avea unele scrisori în această săptămână pentru a trimite la “Crucea Roșie” și “De Monts” capitol, IODE, mulțumindu-le pentru lucrurile pe care le-au trimis înapoi de mine; au fost atât de mult apreciate, făcut atât de mult bine și eliberat atât de mult stres. I-am dat niște la Mademoiselle de C, care le-a trimis la un spital mic în Normandia aproape de castel lor, unii la spital aici, iar unele la un spital mic, nu departe de aici, unde sunt foarte săraci; medicul care se ocupa acolo de aproape a plâns când a știut lucrurile au fost pentru el.

26 martie 1915.

O altă zi frumoasă și aerul este moale și tămăduitor ca o zi în luna iunie. Pădurile și câmpurile sunt pline de flori de primavara, există mari pizde moi gri pe toți copacii de salcie și ceilalți copaci au început să arate o tentă slabă de verde. Este cu siguranță un loc minunat.

Probabil că a simțit mult ușurat că nu am fost la Paris, la momentul de la ultimul raid aerian, când bombele au fost retrase. Un căzut atât de aproape de Ambulanța la Neuilly că unul dintre medicii s-a scos din pat de șoc.

Am avut omul meu paralizat pe balcon astăzi, aceasta este prima dată în șase luni că a fost în afara. Unul dintre cei de aici, care a pierdut utilizarea de ambele mâini, mi-a spus astăzi că a avut șase frați în armată; doi au fost uciși, doi răniți și doi sunt încă în față. El a fost un vizitiu într-o familie privat, a pierdut un deget de o parte, și pe de altă parte are doar degetul mare și degetul unul la stânga. Din fericire, angajatorul este un om bun și va avea grijă de el; dar cred că de om sărac, — caii sunt bucuria lui șef, iar el nu va fi capabil de a conduce din nou.

pic3

Smochin. 3: Omul fără speranță paralizat care
mai târziu a mers două mile pe cârje.

Duminica Paștelui și încă ploua. Am avut un serviciu splendid de la domnul — și un serviciu de comuniune după. Serviciul este mai mult ca Presbyterian decât oricare alta. Avem patru soldați noi, dar convoiul mare nu a ajuns încă. Nu a fost luptă îngrozitor în Alsacia în ultima vreme, astfel răniții trebuie să vină în curând.

Pentru a-zi am avut o cină special bun pentru bărbați. Doamna B le-a dat trabucuri și ouă de Paști, iar după cină au cântat câteva dintre cântecele lor, apoi ne-a dat trei noroc. Ele sunt o mulțime amendă de barbati si atat de recunoscator pentru fiecare lucru pe care îl facem pentru ei.

Povestea câinelui a trecut prin întreaga țară, dar este bine de știut că este adevărat, și a văzut câinele.

Dr. B a fost capabil de a salva celălalt picior de maestru câinelui, iar după o altă operațiune crede că va avea utilizarea de mâna lui.

10 aprilie 1915.

pic4

Smochin. 4: Trei Chasseurs d’Alpine, denumit
de germani “Blue Devils.”

Am avut o furtună de zăpadă severă cu zi și, de asemenea, ieri, și în între furtunile de zapada se toarnă ploaie; toate vremea frumoasă de primăvară a dispărut.

Miercuri noapte au anunțat sosirea unui tren de răniți, pentru a doua zi dimineața la jumătate și cinci, dar nu ne spune cât de multe au spus. Noi toți dus la Ambulanța la-cinci și jumătate și am totul pregătit pentru dressing și paturi pregătite pentru treizeci. La șapte treisprezece sosit, — toate convalescenți, și nici pansamente de-a face. Ultima dată patruzeci venit, și toate într-o stare îngrozitoare de infecție, așa că nu se știe niciodată ce sa se astepte.

Eu nu sunt rău m-am întors la Divonne pentru că simt că am fost în stare să ajute mai mult aici decât în Paris; acolo ei au multe să ajute și aici foarte puțini.

Eu vă trimit o fotografie de trei dintre pacienții mei — Chasseurs d ‘Alpine sau “albastru Devils”, ca germanii le numesc — ei sunt cei care au făcut astfel de lucru minunat în Alsacia.

19 aprilie 1915.

Am avut o săptămână plină, pentru oamenii mei au fost vin și pleacă. Omul paralizat a fost trimis la Bourg, cele două Chasseurs d ‘alpină au plecat și am șase noi — acest lot este bolnav, nu rănit. Există trei ofițeri printre ei, — unul este un văr de Dnă B, doamna francez care a ajutat la stabilirea acest Ambulanta. Soțul ei a venit, joi; el are opt zile de concediu. El este foarte interesant, pentru că el a fost tot în sus prin partea de nord a Franței. El este adjutant la unul dintre generalii și călătorește optzeci la sută mile pe zi într-un motor, care transportă expedierile. Există un aviator francez aici, dar el nu are mașină balonul, așa mi-e teamă nu există nici o speranță pentru mine.

25 aprilie 1915.

Au luat jos toate sobele din Ambulanței săptămâna trecută, iar a doua zi după ce a nins; am avut de a pune unele dintre barbati la pat pentru a le tine de cald. Am fost foarte ocupat toată săptămâna, pacienții noi care vin în fiecare zi până acum avem patruzeci. Cele mai multe dintre ele nu sunt răniți. Semenii sărace, ele sunt extrem de făcut în; unele au pneumonie, un reumatism, unul paralizat și tot felul de alte lucruri. Acesta este un loc minunat pentru ei să vină la și cele mai multe dintre ele se face mai bine foarte repede. Ele vorbesc de creșterea numărului de paturi în spital și de a face un militar obișnuit. În acest caz, ei vor trimite un medic militar aici și totul va fi re-organizat. Vor să promit să se ocupe de ea, dar eu nu cred că ar fi un lucru înțelept, nu este atât de multă birocrație și atât de multe lucruri despre organizația militară eu nu înțeleg, că mi-e teamă mi-ar lua în apă caldă la o dată.

Vă trimit o circulară de școală dantelă Mademoiselle de Canomonts ”

Ei fac de lucru minunat și au nevoie de tot ajutorul și ordinele pe care le pot obține. Acestea vor fi bucuroși să execute ordinele de e-mail pentru oricine le scrie la Divonne-Les-Bains, Franța.

02 mai 1915.

Nu am vazut niciodata ceva la fel de minunat ca țară este acum, este ca un mare publică; cum aș vrea să fie aici. Am avut o zi plină, ca unul dintre pacienții mei a trebuit să fie operat. Doctor R a luat o bucată de șrapnel din brațul, iar alte două au fost destul de bolnav; patru lăsa mâine, astfel încât sistemul de compensare generală sus va începe din nou.

My doamnă în vârstă buna de care a avut un accident vascular cerebral de paralizie a murit ieri. Am ajutat grijă de ea. Singurul fiu este în față. Atât de mulți oameni în vârstă mor in acest an; când ajung bolnav nu par să aibă nici o putere de rezistență; lucruri săraci, care le-au îndurat atât de mult că nu mai pot sta.

Există o femeie bietul aici care vine de la Dinant, care a fost distrus de germani în prima parte a războiului. Ea a pierdut orice urmă de tatăl ei și mama; soțul și fratele ei au fost uciși și atât proprietatea lor complet distrus. Domnul B, pastorul Bisericii Protestante, nu a fost în stare să găsească pe mama lui, care a dispărut în august anul trecut. În fiecare zi auzim de ceva nou.

Ziarele sunt pline de relatări ale luptelor galant a canadienilor, dar pierderile au fost foarte grele.

09 mai 1915.

Este doar un an de zile de când am plecat din New York, incepand cu data de călătoria noastră cu doamna E. Nici nu ne gândim la ororile care au avut loc de atunci.
Șapte mai mulți bărbați au plecat aseară, așa că avem doar douăzeci stângă. Am zece pe podea mea, dar numai patru din pat; ceilalți sunt în măsură să fie toată ziua. Charrel, unul dintre pacienții mei care tocmai a plecat, a fost unul din șase frați, toți aceștia plecat primele zile ale războiului; trei au fost uciși, celelalte trei răniți.
Am de gând să Lyons, joi, pentru câteva zile pentru a vizita unele dintre spitalele.
Ziarele franceze sunt pline de eroismul trupelor canadiene; au făcut lucrare minunată la Ypres, dar cu ce costuri teribil.
Mă simt atât de mândru de fiecare dată când văd pe halate demonii Capitolul mi-a trimis — acestea sunt cele mai frumoase avem.
18 mai 1915.
Am plecat de aici joi la prânz cu doamna B care a mers la Paris. Înainte de a pleca am telegrafiat la doamna M, soția soldatului care a fost aici o astfel de mult timp, cerându-i să-mi obține o cameră, dar când am ajuns am gasit toată familia la stația să mă întâlnească și au insistat asupra mea duc acasă să stea cu ei. Ei sunt oameni foarte simpli, dar atât de natură și ospitalier. Cred că este destul de un eveniment care are un stil străin cu ei. Am mâncat în bucătărie, iar întreaga familie părea să doarmă într-o deschidere dulap de pe ea.
Am văzut o mulțime de spitale și a fost impresionat destul de favorabil cu ei. La Hotelul Dieu, au primit șapte sute de pacienți în douăzeci și patru de ore. Cred că cea mai tristă parte a fost secția de ochi, au existat atât de mulți care nu s-ar mai vedea și unele dintre ele atât de tânăr. Au fost unele cu ambele picioare pe tabelă și altele ambele picioare, iar mulți cu un braț sau picior lipsă.
Bărcile de pe râul care au fost montate după cum spitalele au fost foarte interesante, dar a Prefer ar fi foarte cald în timpul verii și tantarii ar fi teribil.
Sâmbătă am petrecut ziua cu Mademoiselle R, care a fost cazat la hotelul la Divonne pentru un timp.
S R ‘sunt o familie înstărită, care au trăit în Lyon pentru generațiile. Mademoiselle a fost capabil să mă ducă la un bun multe dintre spitale, așa cum au făcut o afacere bună pentru ei. Le-am vizitat în dimineața, care a fost mult mai interesant, așa cum am văzut activitatea desfășurată. La două din spital s-au rănit ajuns când am plecat de acolo, așa că am văzut totul. De asemenea, am văzut pansamentul se face într-unul din marile spitale militare. În după-amiaza ne-am dus la o “Crucea Roșie” spital, unde a lucrat în lenjerie; există cincizeci de paturi, iar pacienții sunt luate în grijă de către surorile. Păreau a fi foarte vesel și bine îngrijit.
Duminica dimineata m-am trezit la 3.30 și a luat un tren la 4,30 de Romani în care doamna C lucrează într-un spital militar. La opt am ajuns la Tourons și a trebuit să meargă de acolo la un mic sat numit Tain, unde am luat un tramvai la Romani. Am ajuns la unsprezece, a avut prânzul pe trotuar înainte o cafenea, — o masă mai excelent pentru cincizeci de cenți. Am găsit doamna C la mănăstire, unde locuiește; din fericire a avut după-amiaza oprit. Ea are taxa de pansamente și toate operațiile infectate. La spital, unde ea este că au patruzeci de germani răniți; ele par a fi foarte mulțumit și bucuros să fie acolo. Doamna C spune că este îngrozitor să facă pansamente lor, pentru că ei nu au nici o stăpânire de sine, la toate; ei au un anumit curaj perseverent care le face lupta ca ei fac, în fața moarte sigură, dar atunci când sunt răniți ei nu pot suporta durerea. Francezii, dimpotrivă, spune rareori un cuvânt; ei vor lăsa o face nimic, iar în cazul în care durerea este foarte rău ei geme ocazional sau spune un cuvânt jur, dar nu am mai văzut unul care a pierdut controlul de sine și a țipat.
Am luat cina cu doamna C, la mănăstire, și la 7,15 luat trenul pentru Valence, unde am schimbat și a așteptat două ore pentru ca trenul spre Lyon, dar a fost atât de mult întâmplă la stația de care nu părea mult timp timp, — trupe care vin și pleacă tot timpul și un tren spital cu trei sute de răniți a sosit.
Luni dimineata am plecat pentru Divonne și a ajuns înapoi foarte obosit, dar bine mulțumit cu călătoria mea.

Am găsit doi pacienti noi, una cu un picior la fel de mare ca un elefant și celălalt din cap. Am doisprezece acum pe podea mea.

Gândește-te! crin din vale crește sălbatic aici, și puteți obține o baniță într-o dimineață; tot locul este dulce cu parfum

28 mai 1915.

Avem mai multe doisprezece pacienti Miercuri, — șase stângă. Mai am cincisprezece; acest lot au fost toate bolnav. Un om este destul de un personaj. Doctorul l-au pus pe dietă lapte în prima zi — dar el nu a fost de acord, așa că a mers la sat și a cumpărat o bucată de pâine și niște șuncă.

Între florar a satului și soția unuia dintre soldații am păstrat bine furnizate cu trandafiri. Aș vrea să pot împărtăși bogății mele cu tine.

Sunt asteptat cu nerabdare sa aud de la sosirea în siguranță a douăzeci și patra; după cum am auzit nimic, acestea trebuie să fie în regulă. Este greu să-i meargă, dar eu nu pot înțelege atitudinea celor care nu vor merge sau care se opune la barbati si baieti lor merge. Tu doar începe să se simtă acum ceea ce au suferit aici din august anul trecut.

Doamna L.H. a fost chemat înapoi la Verdun astăzi; ea trebuia să aibă o vacanță de trei săptămâni, dar a fost doar departe zece zile. Nu este vrednic să mă întorc, dar nu există nici un ajutor pentru el.

Nu a fost o mare emoție aici când Italia a declarat război în cele din urmă. Este groaznic să ne gândim la brutele aruncat bombe asupra Veneția. Sper că nu va face nici un rău acolo.

Trebuie să spun noapte bună, pentru că eu sunt obosit. Sunt de până la jumătate și cinci în fiecare dimineață și rareori coborâți taxă înainte de nouă pe timp de noapte.

20 iunie 1915

Ieri am primit cinci pacienti, — patru mai rău au fost expediate la mine. Un tip slab a fost împușcat prin corp si coloanei vertebrale a fost rănit; ei nu știu doar ceea ce este gradul de prejudiciu, dar el este complet paralizat de la brâu în jos. Din fericire, el este foarte mic, deci nu este greu să aibă grijă de el; el este sufletul cel mai vesel, și spune că are mult să fie recunoscător pentru ca el nu a suferit deloc. Când a fost împușcat a avut pur și simplu senzația de picioare de dispariție. Când a căzut, a spus el la un camarad, “Ambele picioarele mele au plecat”, dar el nu a avut nici durere, la toate. Tovarășul său l-au asigurat că nu a pierdut picioarele, dar el a spus că nu a putut sa cred, până a ajuns la spital. El a primit Mdaille Militară de curaj, și tovarășii săi au spus că cu siguranță a meritat. El este atât de bucuros pentru a ajunge aici, în cazul în care aceasta este o țară reală și liniștit. L-am pus pe un șezlong pe balcon astăzi și el a fost afară toată ziua.

Acesta este, după ora zece, dar eu sunt încă la Ambulanta. Va asteptam pentru un tren care ne aduce cincisprezece răniți direct de la Alsacia. Suflete sărace, ele vor fi bucuroși pentru a ajunge aici, pentru că ei au fost o lungă perioadă de timp pe drum.

Nici scrisorile în această săptămână; regulamentele sunt foarte stricte din nou, iar ei dețin tot e-mail pentru opt sau zece zile.

22 iunie 1915.
Am avut de a opri scrisoarea mea ca oamenii au ajuns. Avem optsprezece în loc de cincisprezece. Un astfel de lot murdar obosit erau; au venit direct de la câmpul de luptă, și că doar au un dressing facut, deoarece acestea au fost răniți. Unii dintre ei au venit pe targă, alții au putut să meargă, așa cum au fost răniți în brațe și cap. Am desenat doi din acest lot, care aduce numărul meu de până la șaptesprezece din nou. Unul de-al meu are două oase rupte în picior, iar celălalt este rănit în partea stângă și umăr. Un tip slab a fost un prizonier într-una din tranșee timp de patru zile și au fost în imposibilitatea de a obține orice mâncare tot acest timp; cele mai multe dintre ele au dormit de atunci au sosit, au fost atât de epuizat.
Pentru a-zi un medic militar a venit de la Besancon ca să ne arate despre un tratament electric special. Acestea vor crește paturile de cincizeci la început, iar mai târziu poate trei sute face.
Vestea nu este bine să-zi, rușii par a fi în retragere tot timpul și pierderile din nord sunt teribil.
Se pare că nici o îndoială în mintea multor oameni că războiul va dura încă un an, cel puțin; se pare prea teribil.
27 iunie 1915.
Nu am primit scrisoarea mea de pe la-zi, ca nu a fost atât de multe de făcut. Am avut inspecție toată săptămâna. Ei au decis în cele din urmă pentru a mări spital foarte mult și să-l o instituție semi-militar a patru sute de locuri de cazare. Noi trebuie să transforme mare sufragerie într-o secție cu cincizeci de paturi, iar mare parte din hotel vor deține mai mult de trei sute. Vor să preia. Dr. R va fi șef cu doi asistenți. Nu va fi de patruzeci de asistente medicale pentru bărbați — soldați convalescență — și nu știu cât de mult mai multe femei asistente medicale. Sunt foarte bucuros sa atât de hotărât, pentru că este un păcat mare acest loc nu a fost de mai utilizare. Ultima noastră mulțime de oameni devin foarte bine acum; dar am avut o săptămână grea, pentru unele dintre ele au fost foarte bolnav. Medicul a fost foarte mare frică de un om și-ar pierde brațul, dar el a reușit să-l salveze.
Am crescut de a fi un fel de shotsnapper oficial pentru ambulanță și sat. Este într-adevăr foarte interesant și camera mea este foarte bun.
Ți-am trimite snaps de copil Bayin? Ea este de numai nouă luni și se execută în jurul ca un iepure — este la fel de frumos ca o imagine. Sunt atât de somn pot vedea cu greu, atât de bine-noapte.
04 iulie 1915.
Am fost bucuros să primesc scrisoarea ta în această săptămână; trei săptămâni pe drum este o lungă perioadă de timp să aștepte.
Am avea astfel de sentimente amestecate când aud că trupele au părăsit Sf. Ioan. Mă doare inima pentru cei rămași în urmă, dar eu sunt atât de bucuros să știu că sunt pe drum, pentru că este nevoie de prost și vor primi un bun venit regal, pentru canadienii au dovedit valoarea. Când au fost în barăci și a avut nimic de a face, dar a detalia ei nu au fost întotdeauna îngeri; dar când nu era de lucru real de făcut egal al acestora nu a fost de găsit. Ziarele franceze erau pline de povești de vitejie lor. Au fost unii ofițeri care au spus că în timp ce alții au fost luptători splendide canadieni au fost minunat.
Trebuie să fi fost teribil de greu pentru doamna a lăsa S meargă. Aș vrea să-i ceri adresa lui. Voi încerca și să obțină legătura cu el și dacă el ar trebui să fie bolnav sau rănit spune-i că va merge la el dacă trebuie să meargă pentru a ajunge acolo. Ia adresa D e asemenea, așa că am putea avea grijă de el. Când aud de-le pe toate fiind aici un val de dorul de casă vine peste mine și simt că trebuie să mă duc și să li se alăture.
Sunt multe de făcut în această parte acum, pentru luptele din Alsacia a fost groaznic. Ultimul lot de soldați care au venit au fost Chasseurs d ‘Alpine, și din o mie două sute care a plecat doar cinci sute s-au întors, iar cel mai mare număr de ei răniți.
Cincisprezece tineri din acest sat au fost lipsă de la bătălia teribilă de acum trei săptămâni, la moartea unui jumătate de duzină de s-au confirmat, dar a altora nu se știe nimic.
Mi-e teamă nu există nici o șansă de a finisajelor război înainte de venirea iernii este de peste.
Aș vrea cineva ar organiza o “Zi francez” sau “Ziua Divonne” și să colecteze bani pentru mine; vom avea nevoie de atât de multe lucruri înainte de venirea iernii este de peste. Generalul care a venit zilele trecute a declarat de a face bani trebuie să mergem mai îndepărtat punct posibil, iar apoi face datorii — soldații trebuie să fie luate de îngrijire.

Am avut o ploaie mai teribil în ultimele două zile — oamenii primesc neliniștit din cauza cereale.

Nu a fost nici sărbătoare în localitate pe paisprezecea ca este de obicei, dar la Ambulanța am avut un pic de sărbătoare în cinstea oamenilor care erau la Metezeral. Avem patru de-al șaptelea Chasseurs, a cărui regiment a fost decorat pentru curaj neobișnuit.

Omul meu paralizat sa ridicat singur duminica trecută, pentru prima dată, iar acum el merge, împingând un scaun în fața lui ca un copil. El este cel mai fericit lucru vă puteți imagina; timp de șapte luni el a avut nici o speranță de a mai mers din nou.

Șapte stânga săptămâna trecută și mai mult de șase du-te pe luni, asa ca vom ajunge, probabil, o sarcină tren înainte de mult timp.

Eu am luat un băiețel engleză să mă ajute în dimineața. El a fost la școală în Elveția și totul va fi vindecat complet. Daillet scris mamei sale și ia spus că el ar putea sta singur și a început să meargă, dar ea nu-l crede; ea a crezut că el a fost doar încercarea de a inveseli o, așa că mi-a cerut să ia o fotografie de-l în picioare, astfel că el ar putea trimite-l la ei. El a fost cel mai mândru, mai fericit lucru vă puteți imagina când a trimis. Atunci mătușa lui a venit să-l vadă, așa mama săraci este în cele din urmă convins că este adevărat, și vine să-l vadă de îndată ce haying se face, dar ea trebuie să lucreze în domenii acum și nu pot să scape.

Este minunat munca pe care femeile fac aici. Există doar două cai vechi rămase în tot satul, astfel încât femeile se valorifica în greble vagoanelor și trageți-le în locul cailor — și ei atât de rar se plâng de munca grea. L-am întrebat o femeie dacă nu-l găsi foarte greu, iar ea a spus la început a venit foarte greu, dar ea a fost folosită pentru el și a fost frumos să fie capabil să facă partea lor.

Avem douăzeci de oameni din Alsacia, vineri — unii dintre ei grav rănit. Ei nu au ajuns până la jumătate unsprezece noaptea, și a fost de trei dimineața, înainte de am ajuns pansamente făcut și le-a ajuns la pat. Este a doua oară când unii dintre ei au fost răniți. Acestea sunt toate Chasseurs d’Alpines — ele sunt un tip splendid. Unii dintre ei au avut ambele picioare și ambele brațe răniți. Ieri am fost destul de îngrijorați cu privire la mai multe dintre ele, dar astăzi sunt mai bine. Ei dorm în general despre trei zile după ce sosesc, ele sunt atât de făcut afară.

Doamna H a trebuit să părăsească pentru îngrijirea unui pacient tifoida, astfel încât mâinile mele sunt foarte plin. Băiatul meu engleză este obtinerea instruit rapid; el este doar șaptesprezece și nu foarte puternic, prea tânăr pentru a merge la război, dar foarte dornici de a face ceva pentru a ajuta.

Nu vă faceți griji despre mine, eu sunt la fel de bine posibil și la fel de puternic ca un cal, dar ca ziua mea începe la jumătate cinci dimineața și se termină la nouă și jumătate noaptea adorm pe scrisorile mele.

Vă mulțumim pentru tăieturile; N-aș fi cunoscut B. dacă numele nu ar fi fost acolo. Eu nu îndrăznesc să se gândească de venirea lui, și totuși nu aș fi mândru de el, dacă el nu a vrut să vină. Voi încerca și să obțină până la nord mai târziu, astfel încât să fie mai aproape el când vine.

Noapte bună, mamă; acestea sunt vremuri triste, dar noi nu trebuie să pierdem curajul. Aș vrea să te văd la noapte.

O august 1915

A spune că am fost încântat nu va exprima sentimentele mele atunci când am primit scrisoarea de la Loyalist capitol, IODE, anexând verificare. A fost bine groaznic dintre ele pentru a ne ajuta să aici, pentru îmi dau seama cererile pentru ajutor de fiecare parte și este firesc ca ei să trimită la canadieni întâi. Dar O! este atât de necesară și așa va face mult bine aici. Am fost rafturi creierul meu încercând să se gândească la o modalitate de a zgâria sus câțiva bănuți, iar apoi acest surpriză încântătoare a venit.

Acest spital este numit “Paradisul regiunii șaptelea,” pentru că este atât de departe de cele mai multe dintre spitalele militare franceze. Dar în timp ce există o afacere bună de lux pe de o parte, cum ar fi camere plăcute aerisite, paturi confortabile, mâncare bună și aer, pe de altă parte există o mare lipsă de ceea ce noi considerăm necesități. Primul lucru pe care am făcut când am primit scrisoarea cu banii a fost de a comanda o cadă picior pentru fiecare etaj, papuci de pacienți, atunci când acestea sunt în casă, foarfece pentru farmacie și pentru fiecare etaj, precum și diverse alte lucruri mici pe care le au fost dor de și care va salva multe etape. Acum, că capacitatea spitalului a fost majorat cu cincizeci de paturi, este mai greu decât oricând pentru a obține bani de la fondul general de lucruri de acest tip; are într-adevăr să fie păstrate pentru alimente și încălzire. De asemenea, avem nevoie de instrumente și bazine, etc., pentru o masă de pansament în noua episcopie, așa cum am absolut nimic. Apoi, este atât de frumos să aibă un fond pe care le putem trage pe în caz de necesitate. Uneori, oamenii sunt foarte săraci și nu își pot permite pentru a obține ceva pentru ei înșiși atunci când părăsesc. Uneori, un bilet pentru o soție sau fiică să vină să le vadă și înveseli-le. Este a doua oară unii dintre acești oameni au fost răniți și nu au văzut familiile lor timp de un an.

Este doar un an de zile (1 august) de la începutul mobilizare. La ora cinci dimineața tocsin sunat și tot satul s-au adunat la Primărie pentru a citi anunțul de mobilizare. Au fost multe inimi triste și anxietate apoi, dar mult mai multe acum, pentru că nu este de familie care nu a pierdut pe cineva care este aproape și drag să le — și încă merge mai departe. Mă întreb când va veni sfârșitul.

Pacient meu premiu, Daillet, merge în jos pe scări de el însuși acum de exploatație pe balustrada ca un copil. Suntem cu toții mândri de el. Medicul care la trimis aici de la Besaucon a venit în altă zi pentru a vedea cum a fost asistent la și nu ar fi putut să creadă când la văzut.

Sunt aproape adormit așa că trebuie să se oprească. Am făcut o greșeală în această dimineață, sa sculat la jumătate patru în loc de jumătate cinci.

15 august 1915.

Am avut o dimineață foarte ocupat. Un inspector a ajuns la fel cum am fost gata să funcționeze, iar între cei doi nu știam dacă am fost pe capul meu sau tocuri mele. Treizeci de oamenii noștri se va stinge luni și vom lua probabil un tren plin mai târziu, în săptămâna.

Avem o fonograf cu o voce răzuire care joacă de dimineața până seara. Soldații le place; lucrurile sunt atât de săraci second hand de zgomot care nu par fericit fără ea, dar uneori mă simt ca și cum aș putea să țipe.

Unul dintre bărbați a primit o telegramă spunând mama sa era pe moarte; doctorul ia dat patruzeci și opt oră lăsa — tot ce putea face, eventual, — așa că a mers acasă și tocmai a luat înapoi; nu putea sta pentru înmormântare, dar a fost atât de recunoscător că am putut să o vadă. Dacă ar fi fost pe front care nu ar fi fost posibil — doar o altă consecință tristă a războiului. Un alt soldat a primit vestea decesului fetița lui.

Domnișoara Todd ma luat în motorul ei ieri. Am avut o centrare frumoasă peste munți; vederea era magnifică. Am luat unul dintre soldați cu noi și el sa bucurat foarte mult; a fost prima dată când a fost vreodată într-o singură.

Duminica, douăzeci și nouă-08-1915.

Se ploaie torențială, este trist să spun, ca soldații sunt cu o sărbătoare mic. O bandă a venit de la Nejon și contele de Divonne a ținut un discurs, două dintre bărbați au primit lor Croix de Guerre, medicul a făcut o astfel de discurs drăguț pentru fiecare dintre ele. A fost foarte emoționant să văd grupurile de oameni, unii cu arme în curele și altele cu picioare și capete de bandajate, iar unii care nu a putut sta deloc, încă alții erau în paturile lor. Decoratiunile au fost date în Marele Salle.

Nu sunt sigur dacă ajunge la mine toate scrisorile tale sau nu, uneori obține două într-o săptămână și apoi din nou nimic timp de trei săptămâni.

Treizeci si trei de oameni merge off mâine, unele dintre ele vindecat și înapoi pe front, unii care nu va fi mai bine, iar unele pentru a merge acasă pe convalescență.

Pentru a-zi floraria în sat a trimis un coș de haine plin de trandafiri la Ambulanta pentru sărbătoarea. M-am gândit la tine și dorit ai putea avea ceva.

05 septembrie 1915.

Multumesc pentru banii pe care a trimis de la un prieten din ultima ta scrisoare. Eu va folosi cu înțelepciune și a face să meargă cât mai mult posibil. Nu va fi mai mult suferință în această iarnă decât era ultimul, dar ele sunt atât de curajos, acești oameni, ei se plâng rareori de nimic.

Există un pic femeie aici cărei soț a fost ucis. Ea face douăzeci de cenți pe zi vand lucrari si primeste zece cenți o pensie zi. Are trei copii, cel mai mare o fata de doisprezece. I-am luat o pereche buna de cizme de altă zi și lenjerie calde pentru ceilalți copii. Ea a fost atât de recunoscător.

Nu-ți face griji pentru mine. Cheltuielile mele sunt foarte mici, nu am cumparat haine și nu au nevoie de nici această iarnă.

Pentru a-zi au avut un concert mare la hotel, veniturile merg la Ambulanta.

Am avut o săptămână îngrozitoare de ploaie și frig, dar spera pentru un pic mai mult soare pentru a ne dezghețe afară.

Medicul nostru bun va fi căsătorit luna viitoare. Sunt atât de bucuros, pentru că el trăiește singur și are nevoie de o să se uite după el.

Va trebui să merg la culcare pentru a obține cald. Nu există nici căldură în această casă și atunci când plouă, este ca și cum o cutie de gheață.

11 septembrie 1915.

Mă aștept să plec de aici în două săptămâni pentru a merge la o ambulanta în față. Este undeva în partea de nord din Belgia. Cred că Dr. R este rău să mă părăsească, dar va fi un câmp mult mai mare și un fel de un loc unde nu va fi multe de făcut. Ei au fost toți atât de frumos cu mine aici despre ajutându-mă primi actele gata să pună ministrului de război, așa că nu cred că va exista nici o dificultate de a obține prin intermediul meu. Mă duc la Paris în primul rând, apoi la Dunkerque, în cazul în care doamna T mă va întâlni, după care destinația mea este incertă. Nu vă faceți griji dacă nu auzi de la mine regulat, pentru că poate fi greu pentru a obține prin intermediul e-mail. Voi scrie ca de obicei.

Eu nu pot să vă spun cât mă bucur să pot merge în față, pentru că înseamnă o șansă de a face munca bine și voi fi atât de bucuros să fie în partea de nord, atunci când B. vine peste și mai aproape de băieții canadiene. Chiar dacă nu le pot vedea că nu se simt atât de departe.

Unul dintre oamenii mei cu zi aflat că copilul lui, în vârstă de șapte luni, tocmai a murit și fetița de doi este foarte bolnav. El a așteptat să meargă săptămâna viitoare și a fost de numărare zilele până le putea vedea. El nu a văzut copilul așa cum sa născut după începerea războiului — altul dintre lucrurile triste ale acestui război îngrozitor.

Noapte buna; Sunt atât de bucuros de sansa de serviciu activ.

18 septembrie 1915.

A fost extrem de bine de domnișoara W pentru a trimite bani la mine, este atât de necesară aici. Mă aștept să cobor luni sau marți de săptămâna viitoare.

19 septembrie 1915.

Ordinele mele au venit astăzi, și eu pleca marți la Paris și vineri pentru Dunkerque. Sunt până la ochii mei în muncă, pentru că este atât de multe de făcut înainte de a pleca și oameni noi pentru a rupe în. Trei asistente medicale militare a sosit ieri, dar este destul de dificil de a gestiona pentru ei știu nimic despre a avea grija de bolnavi oameni. Ei au fost toți în față, și răniți prea prost pentru a reveni și a trimis într-un serviciu auxiliar. Una dintre ele este un preot, un un salon de coafură și de-a treia un dealer cal; cu toate acestea, ele sunt oameni frumoase și sunt dispuși să învețe, ceea ce este un lucru mare în favoarea lor.

Dacă acestea sunt în măsură să ridice bani pentru mine, voi vedea că este înțelept uzat. Este mare nevoie peste tot, și eu sunt mândru de oamenii de Sf. Ioan, care le-au făcut atât de mult.

Există o femeie săracă, care locuiește într-un mic sat din apropiere de aici. Ea a avut doi fii — unul a fost ucis în război, pe de altă olog neputincios de optsprezece ani și nu este în măsură să se mute din scaun. El face coșuri uneori, dar acum nu există nimeni care să cumpere coșurile. Mama iese cu ziua, dar poate câștiga atât de puțin. I-am dat cinci franci, una dintre cele halate de casă de Monts și unele lenjerie cald. El a fost atât de recunoscător băiat, sărac, și spune că nu se va simți frigul acum. Mama lui este departe aproape toată ziua și stă la fereastră singur și depinde de vecinii care vin în să-l ajute din când în când; el este întotdeauna vesel și nu se plânge.

WS au un astfel de moment greu — ajung atât de puțin din venitul lor de la începutul războiului. Ea a căzut treptat de la $ 3,000.00 pe an la 500.00 dolari; patru dintre ele pentru a trăi pe această sumă. Atât de mulți oameni sunt în doar aceleași condiții, nu există nici un capăt la mizeria.

Nu știu dacă este francezii sau armata engleză, suntem la urma la noua mea postare.

PARIS,
23 septembrie 1915.

Sunt off mâine la 07:30, la Boulogne, apoi Calais și Dunkerque ajunge la 09:30

Am avut două zile foarte obositoare și va fi bucuros să se odihnească în tren mâine. A fost nevoie de un astfel de timp pentru a obține actele în ordine. Termometrul în ultimele două zile a fost de aproximativ 100.

NU MOBILE. 1, FRANCE,
1915.

Eu nu sunt cu adevărat în Franța, dar Belgia. Nu pot să vă spun doar în cazul în care, dar este în termen de zece kilometri de linia de tragere, și nu departe de locul unde atât de mulți dintre băieții noștri de la domiciliu au fost trimise. M-am gândit când am venit aici că ar fi în întregime limba engleză, ca doamna care a dat spitalul este un american căsătorit cu un englez. Englezii nu sunt departe, dar ele sunt luate la propriile spitale.

Am aparțin puțin pană de francezi, care este în între engleză și belgieni. Este un spital de campanie regulat și este compus din foarte multe cabane portabile sau grajduri; unii sunt montate sus ca secții, un alt sala de operatie, un alt farmacie, o altă cameră de alimentare, spălătorie, “sferturi, medici asistente sferturi, etc. Este un pic colonie stabilite în domeniile și străzile sunt trotuare de lemn.

Prima noapte am ajuns nu am dormit, pentru arme au explodat toată noaptea, și am putut vedea clipește din cojile destul de clar; tot cerul era aprins. Armele franceză și engleză suna ca un vuiet continuu de tunet; dar atunci când cojile de arme germane aterizat pe această parte am putea simți un șoc distinct, și tot în micul nostru cocioabă zguduit.

Ieri am văzut prima mea luptă în aer între avioane germane și franceze. Am putea vedea abia mașinilor, acestea au fost atât de mare în aer, dar am putut vedea clipește din armele destul de clar si auzi explozia scoici. Pentru a-zi o întreagă flotă de avioane a trecut peste capetele noastre; a fost o priveliște minunată.

Există aproximativ o sută cincizeci de paturi în toate aici.

Am fost inspectate de către medici, căpitani, generali, precum și tot felul de oameni până am obosit. Sper că sunt îndeplinite în trecut, dar eu nu pot merge pe motivele de spital, până când am două tipuri diferite de treceri dat la mine, — unul este o permisiune de a merge pe drumuri pe aici și celălalt este bun în ceea ce privește Dunkerque.

Avem un om în episcopia noastră care a avut o bucată de șrapnel de dimensiunea unui ou în abdomen; ei au trebuit să scoată aproximativ o jumătate de curte din intestine, care a fost rupt în bucăți. El a fost, de asemenea, împușcat în umăr, în brațul și piciorul. Așa cum l-am prins în două ore după ce a fost rănit nu a existat nici infecție, și având un chirurg inteligent el devine de-a lungul faimos. Un alt tip slab a început brațul drept și a trimis un balon prin ficat, precum și fiind tăiate de bucată de șrapnel — el devine, de asemenea, bine. Doi au murit, iar aceasta este o binecuvântare; pentru a trăi în întuneric restul vieții cuiva este mai rău decât moartea. Germanii folosesc un nou tip de gaz, bomba care orbește oamenii.

Se ploaie torențială a-noapte și trist destul de aici, dar mă pot gândi decât a bărbaților sărace din tranșee.

Am o surpriză plină de bucurie cu zi — o scrisoare de la domnul Bell de închidere posta, pentru birou la domnul Calhoun, din Philadelphia. Nimic nu-mi dă atât de mult plăcere ca să ajute acești oameni săraci.

Se începe să se răcească. Voi lua șosete de pat pentru bărbați, pentru că nu au suficiente pungi de apă caldă pentru a merge rotund și toate suferă de picioare reci.

Am trecut spital colonelul MacLaren în tren — este foarte impresionant pentru a vedea rânduri și rânduri de corturi albe. Am văzut de asemenea, unele asistente medicale canadiene în depărtare, și a așa vrea să iasă și să vorbească cu ei.

Trebuie să mă duc la culcare acum să se încălzească. Atâta timp cât o ține merge rece nu este atât de evident, dar atunci când unul stă încă nu este plăcut.

Există patru limba engleză, trei american și trei asistente medicale franceze aici.

03 octombrie 1915.

Fond meu este ca urcior văduvei, — nu dă afară. Cineva este întotdeauna mă trimite ceva. Eu sper că toți dau seama cât de recunoscător sunt și cât de mult bine am fost în stare să facă. Am fost foarte atent cum l-am petrecut.

pic5

Smochin. 5: considerat a fi un caz fără speranță, dar toată lumea trebuie să
au sansa lor, trei medici operat la o dată, amputarea
picior, un braț și trepanning. Acum, la fel de fericit ca a doua zi este lung.

Un băiat de douăzeci plecat astăzi. El a avut absolut nimic de cald pentru a pune pe el, așa că l-am luat un costum la Dunkirk. El a fost aproape cu sufletul la gură în bucăți, băiat sărac, iar el a spus că o șosetă a fost tot ce a mai rămas din hainele. Acestea le furnizeze lucrurile necesare la spital, dar uneori livrarea devine un pic mic, iar acum este atât de frig au nevoie de lenjerie suplimentar. Când a fost adus în l-au pus într-o secție de el însuși pentru că au crezut că nu va trăi prin noapte, el a fost atât de teribil rănit. Brațul drept a fost plecat, el a avut un glonț în ficat — este inca acolo — și mai multe răni de cap și corp. Dar el a făcut o recuperare minunat și a plecat foarte alb și slab, dar vesel și încrezător că va obține ceva de făcut care nu va necesita două mâini. El are Medalia Militară și Croix de Guerre, și locotenentul său, Căpitanul și General au fost toate să-l văd de mai multe ori — se spune că era un soldat minunat.

Trei dintre noi sa dus la Dunkerque de un motor pentru a obține diverse provizii. Am văzut multe lucruri interesante pe drum, și în Dunkerque a văzut distrugerile provocate de bombardamentul. Întreaga Partea a ieșit din biserică și mai multe case au fost pur și simplu zdrobit ca un pachet de cărți de joc. Unele dintre asistente medicale au fost în Dunkerque când a fost bombardat, și au spus zgomotul a fost partea cea mai terifiante de toate.

A doua zi ne-am dus la Dunkerque am văzut o mulțime de mașini blindate. Astfel de lucruri curioase excelentă acestea sunt — unele sunt pictate cu pete de galben și verde și gri și roșu și maro, astfel încât acestea nu pot fi deosebite de peisaj. Am văzut o mulțime de trupe limba engleză. M-am uitat în zadar pentru canadieni, dar ele nu sunt departe.

Acesta a fost extrem de rece până în prezent și ploile cele mai multe ori. Am decis că vom păstra doar punerea pe haine ca italienii fac în timpul iernii și nu ia nimic de pe.

Ne-am răniți în fiecare zi, uneori nu mai mult de o jumătate de duzină, ci ca ele sunt aproape toate răniți grav suntem ocupați.

Au fost atât de multe trupe în mișcare pe ultima vreme, că ne-am gândit ne-ar fi lăsat fără nimic de făcut. Avem ordine să nu facă nimic care nu este absolut necesar ca am putea avea, de asemenea, să se mute.

Cred că spitalul la Divonne a fost preluat de către călugărițe. Mi-e dor florile minunate pe care le-am avut acolo. Împărtășesc o cameră mică, cu alte două asistente și nu este mult loc de pierdut. Avem cutii de pus pe final de mese și se spală-standuri, și există doar un singur scaun. Unele dintre asistente medicale au corturi, două în fiecare.

Am avut o săptămână plină teribil. Toate cele noi care au venit în episcopia mea a trăit numai treizeci și șase sau patruzeci și opt oră — au fost prea departe plecat pentru a salva. Cinci plecat vindecat, iar ei au fost într-adevăr de cazuri să fie mândru de.

Cred că a fost cel mai dulce lucru de mică Maria Murray să-mi trimită bani de ziua ei de soldații mei. Am fost obtinerea le-fructe și țigări de duminică. Acesta este lucrul care mă copleșește uneori — îngrozitor care suferă orice fel o apoi.

Aseară nu am putut dormi din cauza zgomotului arme; acestea trebuie să fi fost bombardat un loc aproape, pentru întregul pământ părea să se agită.

Băieții care conduc la ambulanta american și aduc pacientii nostri în spun acest loc este un fel de rai pentru ei, sunt întotdeauna bucuroși pentru a ajunge aici. Doamna T face tot ce poate pentru ei. Ele sunt o mulțime de frumos baieti si fac treabă bună.

Unii dintre oameni săraci care și-au pierdut bucăți mari de intestine lor găsi dieta spital un pic cam greu.

MOBILE No. 1,
07 noiembrie 1915.

Scris Scrisoarea se face sub dificultăți aici. M-am dus la culcare, în scopul de a menține cald și să aibă un felinar mic, cu o lumânare în a aprinde hârtia.

15 noiembrie 1915.

Nu am primit nici o continuare cu scrisoarea mea pentru pisicuta insistat asupra joc cu lumânarea și m-am temut să avem un incendiu, iar de atunci am fost asa de ocupat nu am avut un minut. Am avut trei zile glorioase și le-au apreciat, pot să vă spun. Ea a fost atât de rece și umed am fost toți logat apă. În ceea ce pentru mine, nu am nici un cuvânt să-și exprime recunoștința mea pentru toți prietenii au trimis la mine. Sunt destul de copleșit cu toate darurile de bani și bunuri, dar voi face o bună utilizare a lor și nimic nu se pierde.

Lâna care doamna S. adaugat apărut ieri și am dat deja jumătate din ea a femeilor în unul din satele de aici de a lega în șosete. Există un colonel drag englez vechi care are o cantină lângă linia de tragere, iar el este mereu în căutarea pentru șosete. El face o mare de bun, pentru el devine bărbații atunci când sunt transportate de la tranșee și le dă băuturi calde și sticle cu apă caldă, și șosete calde atunci când le are. Atât de mulți dintre oamenii tocmai au paie în cizme lor și sunt aproape înghețate. Se face o astfel de diferență în cazul în care se pot încălzit repede. Suflete sărace, ele au avut un timp greu de când ploile abundente au început. Acestea sunt aduse aici doar caked cu noroi din cap până-n picioare.

O, cât de bucuros am fost pentru a obține cecul de la “Crucea Roșie” Societatea și cecul de la domnișoara C. Am scris la ei și-ar dori să scrie scrisori lungi oricine este atât de drăguț, dar nu există timp.

Acest Ambulanta a fost stabilită de către o doamnă american care apoi a dat guvernului francez. Cheltuielile de funcționare se sunt plătite de ei, dar cred că doamna plătește asistente medicale și, de asemenea, ajută în calea livrărilor suplimentare.

La Ziua Tuturor Sfinților ne-am dus la cimitir mic și decorat mormintele soldaților care au murit în spital. Nu a fost o masă specială și de serviciu în curtea bisericii și General ne-a trimis o invitație. Acesta a fost ploaie torențială, dar eu nu aș fi ratat pentru nimic, iar eu doar doresc mame, soții și surorile ar putea ști cât de frumos totul era și cât de tandru îngrijiți află ultimele locuri de odihnă de cei dragi.

A fost o imagine Nu voi uita niciodată. Colțul de mic bisericii cu patruzeci de noile morminte așa aproape împreună, fiecare marcat cu o cruce de lemn și îngrămădit mare cu flori — General picioare, cu un grup de ofițeri și soldați toate cu cap Bared — asistente medicale și una sau două dintre medicii de la spitalul din spatele lor, iar apoi oamenii satului și refugiații — sute de ei, mi sa părut — și preotul da lecție lui — și tot timpul ploaia care vine în jos în torrents și nimeni nu acordând nici o atenție la ea. Nu au existat ochi uscat și când a venit General și a dat mâna cu noi după aceea, el nu putea vorbi. El este un om splendid, foarte frumos și un patriot pe coloana vertebrală, — unul dintre cele mai bune tipuri de francezi.

Nu vă faceți griji pentru mine pentru că eu sunt foarte bine și atât de bucuros să fiu aici, în ciuda frigului și disconfort. Șosete și bandaje doamnei S e tocmai au venit.

28 noiembrie 1915.

Este cu amărăciune rece aici, iar noi l simt mai mult, deoarece este atât de umed. Eu nu pot să vă spun cât de recunoscător sunt pentru a putea obține șosete și lucruri calde pentru bărbați. Putem trimite lucruri la prima stație de sos de ambulanțe, și de acolo se duc la tranșee la o dată. Șosete Doamna D’s au venit ieri, și le-am trimis la colonelul Noble, care are bucătărie supa în față. Toate Doamna S au fost dat afara. A fost o idee bună pentru a le alb, pentru că le-a pus pe sub ceilalți și apară mingea de multe ori bărbații de a fi infectate cu colorantul de ciorapi.

În această dimineață, când m-am trezit camera mea a fost ca un iaz patinaj, pentru umezeala a înghețat pe podea și apa din ulcior a fost solid. Se ridică în dimineața este cel mai greu, dar după ce am începe noi nu minte rece.

Pacienții au o multime de pături și sticle cu apă caldă, astfel încât acestea să nu sufere.

Două Zeppeline a trecut peste capul nostru de ieri, dar, din fericire suntem prea lipsit de importanță să fie observat. Presupun că este unul dintre motivele pentru care nu vor să ne spună unde suntem, pentru că sunt atât de multe spioni pretutindeni care pot trimite informații.

O asistentă limba engleză a venit ieri; ea a avut experiențe mai interesante. Ea a fost la Bruxelles, când a fost adoptată de către germani și a fost obligată să aibă grijă de soldați și ofițeri germani de ceva timp. Ea a spus ofițerii, de regulă, erau brute, dar unele dintre bărbați au fost foarte frumos și recunoscător.

Timp de trei zile și nopți armele au tunat fără încetare. Mă întreb ce toate mijloacele?

Kitty meu păstrează toate șaptesprezece câinii care pâine pe aici în ordine. Ieri a urmărit un câine galben mare, jumătate Sf. Bernard, pe trotuar principal al Ambulanței. A fost o priveliște foarte amuzant, pentru ea a fost ca o minge rundă puțin de furie și de câine săraci a fost speriat de moarte.

05 decembrie 1915.

Aseară am avut furtuna vântului cel mai groaznic. M-am gândit micul nostru colibă ar fi reportate în liniile germane. A plouat în torente și acoperiș scurgeri, și nu am putut lua patul meu departe de se scurge, asa ca am pus umbrela mea și de pisicuta si am avut o noapte de confortabil.

Ben Ali, cerând Emiratele Arabe care a fost rănit atât de disperat, a fost de până la zi, pentru prima dată.

Am comandat șase zeci pereche de șosete din Paris. My frumos vechi engleză colonelul Noble (cu bucataria supa) este întotdeauna inghesuie pentru ei. Cred că salvează o mulțime de oameni de la care au picioare înghețate.

Lână Madge S a se face în șosete de femeile din sat.

26 decembrie 1915.

Crăciun este de peste, și în ciuda sub-curent de tristețe și suferă oamenii au avut o zi foarte fericită. În episcopia mea toate, dar una a fost suficient de bine pentru a se bucura de copac, și au fost ca o mulțime de copii cu ciorapi lor. Ajunul Crăciunului unul dintre infirmierii care era de gardă ma ajutat decora sectia și tăiați copac, apoi am închis ciorapi lor. Ei au avut portocale, dulciuri și țigări și unele jucării mici și puzzle-uri și diverse lucruri de acest fel pentru a le amuza.

Am avut un pachet pentru fiecare dimineața, și, datorită prietenilor mei bune la domiciliu, a fost capabil să le dea câteva lucruri frumoase. Am avut o pereche de șosete calde și mănuși pentru fiecare, un strat de scris și plicuri, stilou, creion, pieptene mic într-un caz, periuta de dinti, praf de dinte, bucată de săpun, se spală pânză și o lampă alcool mic cu alcool solidificat lucru -Un făcut special pentru tranșee și care ia încântat foarte mult — de asemenea o cutie mica de dulciuri, precum și la mai multe dintre cele foarte sărace am dat o pungă mică cu cinci franci în el. Un băiat sărac a spus că nu a avut un astfel de Craciun in viata lui, el este unul dintr-o familie de șapte, și spune că, în timp de pace a fost tot ce a putut face a obține suficient pentru a mânca.

Zi de Crăciun la ora patru copac a fost luminat, iar una dintre multele preoți care acționează ca infirmiers aici a venit în jurul la diferite secții și au cântat colinde. Are o voce foarte frumoasă și a fost foarte apreciat de către soldați. Doamna Turner apoi a venit în, urmată de un infirmier cu un coș uriaș care conține un cadou pentru fiecare om. Ei au avut o cină minunată, supa, stridii crude, (care a venit de la Dunkerque de auto), budincă de prune, etc. Am putea da doar oamenii mei o muscatura de budinca să-l gust, dar ei au putut să mănânce stridii și alte lucruri în moderare.

În celelalte secții, în care erau doar brațele și picioarele și capete sa ia in considerare, au avut o sărbătoare regal. Ea a dat, de asemenea, o cină mare la toate infirmiers și oamenii pe locul — avut un copac pentru ei și un cadou pentru fiecare dintre ele. Am avut, de asemenea, o masă bună și un cadou pentru fiecare. Ea cu siguranță a mers la o mare de necazuri și a făcut mulți oameni fericiți.

A doua zi ne-am împărțit lucrurile pe copaci și fiecare om a făcut un pachet pentru a trimite acasă la copiii săi. Ei au fost chiar mai incantati pentru a putea face acest lucru decât cu propriile lor lucruri.

Un om sărac în episcopia mea a fost atât de bolnav încât mi-era teamă că va muri, așa că m-am mutat patul la sfârșitul episcopie și a pus ecrane în jurul ei, astfel că nu va fi deranjat și că ceilalți nu vor fi descurajata de a vedea l. El a fost atât de mult mai bine noaptea de Crăciun pe care am avut mari speranțe ale lui economisire, dar astăzi a murit. El a fost rănit în șapte locuri și un șold a fost plecat. Generalul a venit la ora patru și-l decorate. El a trezit și a salutat și părea atât de mulțumit. În seara doctorul a venit să facă pansament lui și părea mult mai bine. După ce doctorul a plecat sa întors spre mine și a spus, “că maior știe ce este vorba, el este o minciuna gogonata.”

Ben Ali, premiul meu arab, a avut o zi minunată. El a mâncat prea mult și a trebuit să stea în pat cu zi, dar el a fost ambalat și desfacerea cadouri lui și având un timp amendă. El este la fel ca un copil, el este atât de mulțumit. El a luat o mare fantezie pentru mine și mi-a cerut să-l viziteze după război este de peste.

Am avut masa la miezul nopții în Ajunul Crăciunului pentru infirmiers și personalul spitalului. Una dintre secțiile goale a fost amenajat ca o capelă și un călugăr franciscan din Montreal oficiat. El este la datorie aici, în lenjerie, și este un om splendid. El este delicat, are ceva probleme cardiace serioase, astfel încât el nu trebuie să rămână, dar el a venit peste să facă ceea ce a putut pentru țara sa și serviciile sale sunt de neprețuit aici. Mama lui a fost în partea de nord a țării luate de germani și el nu a fost în stare să mă nici o veste de la ea pentru mai mult de un an.

Am avut comenzi de la cap sferturi pentru a închide toate obloanele de îndată ce luminile sunt aprinse, astfel încât ne simțim ca și cum am fost închis în lăzi.

Au fost foarte multe avioane care zboară pe cale de a-zi, deci cred că se așteaptă un atac de vreun fel. Se suflare o furtună de noapte și mă simt ca și în cazul în care micul nostru cocioabă ar sufla peste.

Este greu de crezut că am început încă un an. În cazul în care doar se va aduce o pace de durată! Cutiile nu s-au transformat în sus încă, dar ei vor, fără îndoială, una dintre aceste zile, și vom fi cu atât mai bucuros să-i vadă pentru că ne-am folosit totul altceva.

Mă așteptam să merg pe datorie noapte, imediat după Crăciun, dar am avut astfel de oameni bolnavi în episcopia mea nu au vrut să facă o schimbare doar atunci.

Se suflare o furtună din nou la noapte, și plouă în torente; se pare ca în cazul acestuia nu s-ar opri ploaia. Acoperișul de una dintre secțiile fost slăbite noaptea vântul a fost atât de puternic, astfel încât pacienții au trebuit să fie tot mutat în timp ce era reparat. Barăci noastre a trebuit să fie sprijinit de asemenea, toate de o parte era liber și ploaia a venit în foi. Frecvent Mă duc la culcare cu o umbrelă

pic6

Smochin. 6: sferturi Nurse pentru două.

16 ianuarie 1916.

Am avut comenzi de evacuare toți oamenii care sunt capabili să călătorească, asa ca am scapat de o mare parte — optsprezece continuat marți, douăzeci vineri și nouăsprezece mai sunt pentru a merge marțea viitoare.

Acoperișul aproape suflat din episcopia mea noaptea trecută, astfel incat pacientii mei a trebuit să fie mutat în salonul de lângă până se reparat. Am de gând să profite de ea și au o curățare casă.

Le Roux, băiatul care a fost aici atât de mult timp și care a fost atât de teribil de bolnav, a murit marți. Am avut mari speranțe ale lui până în ultima zi. O jumătate de oră după ce a murit a venit General să-l decora. Sper că vor trimite medaliile la poporul său, se pare greu ca acestea ar fi fost prea târziu pentru a le da la el. A doua zi m-am dus la înmormântarea lui — înmormântare primul soldatului l-am văzut. Am fost impresionat de demnitatea și simplitatea ea. Simplu Sicriul afacere a fost acoperit cu un giulgiu negru, care a avut o cruce alba la cap, pavilion francez acoperit piciorul și o grămadă de violete purpurii, legat cu panglică roșu, alb și albastru, pune între .. A fost efectuată în una dintre căruțe militare acoperite. La ora trei mic procesiunea a pornit de cimitir. În primul rând a venit preotul în uniformă soldat, care transportă o cruce de lemn mic, pe care era scris numele Le Roux și numele regimentului său. Una din acest gen este întotdeauna pus în fruntea fiecărui mormânt. Apoi a venit trei soldați cu arme pe umerii lor, apoi masina care poartă sicriul, și pe fiecare latură trei soldați cu arme inversată; direct au fost în spatele două infirmiers și trei soldați cu arme pe umeri, am două asistente medicale în uniforme noastre, apoi doi ofițeri și unele mai mulți soldați. Așa cum ne-am dus pe drumul spre mica biserica din R — am trecut de linii lungi de soldați merge undeva, și toată lumea a salutat. Câțiva oameni fara stapan ne-a urmat în biserică și apoi la cimitir, unde am plecat Le Roux cu camarazii săi care au trecut mai înainte. Nu am fost acolo de la Ziua Tuturor Sfinților și a fost trist să vedem cât de mult mai multe morminte au fost adăugate la linia. Secția pare foarte gol fără Le Roux, dar mă bucur că băiatul sărac este în repaus pentru el a suferit atât de mult timp. Am început să cred că moartea este singurul lucru bun care poate veni la mulți dintre noi.

25 ianuarie 1916.

Am fost extrem de ocupat, rănit ajuns în fiecare noapte, uneori nouă și, uneori, zece, etc. Pentru a-noapte am avut doar șase până acum, dar va avea, probabil, ceva mai mult înainte de opt dimineața, toate au fost cazuri foarte proaste. Nu a fost un bombardament teribil fiecare seară am fost la datorie.

Micul meu cort aproape suflat departe în furtună vânt mare, așa că a trebuit să doarmă în cazarmă — sau, mai degrabă să încerce să doarmă. Nu am reusit foarte bine, astfel încât să-zi am mutat înapoi la cort. Din patul meu în cort pot vedea trupele care trec pe drum și avioanele de pe cer. Pentru a-zi am văzut atât de multe am stiut ca ar însemna probleme la-noapte. În tranșee au fost bombardate, iar unele dintre oamenii săraci care au fost răniți a trebuit să se întindă în noroi și frig de peste doisprezece ore înainte de acestea ar putea fi mutate, prin urmare au ajuns aici, într-o stare destul de proastă. Unul dintre bărbați a avut pe o pereche de șosete doamnei D’s. I-am trimis colonelului Noble și el le-a dat oamenilor în tranșee. A fost clar și rece pentru două nopți, o astfel de scutire după toate ploaie. Spitalul este plin de oameni foarte bolnavi. Mă bucur să fie de serviciu de noapte pentru o schimbare.

30 ianuarie 1916.

Ea a fost atât de rece și umed la zi pe care nu am putut ajunge chiar cald în pat. Îmi place dormit în cort mic și ca un somn de regulă foarte bine — avea o ceașcă de ceai fierbinte atunci cand ne trezi la ora șase. Am purta două perechi de șosete, pe lângă camerele nu sunt atât de îngrozitor de umed de când ne-am trezit mici sobe; ei a lua uscat o dată pe zi, care este un mare avantaj.

Vă trimit câteva fotografii anticipate din mica mea Kitty. Noi o numim “Antoinette”, după ce avionul, pentru a face un zgomot ca avionul, atunci când ea canta.

Când am o șansă voi reveni la Divonne pentru o odihnă — este prea departe pentru a merge acasă — dar nu pare nici o șansă de ea în prezent. Asistentele de limba engleză care au fost aici șase luni vor trebui să meargă în primul rând, și suntem mai mult decât ocupat. Există două asistente medicale noi vin săptămâna viitoare — canadieni, cred. Este foarte dificil de a obține asistente medicale aici, nu este atât de mult birocrație pentru a merge prin.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mine, pentru că eu sunt într-adevăr foarte bine. Viața rece și simplu este foarte sănătos, chiar dacă aceasta nu este întotdeauna confortabil. Mi se pare a fi la fel de puternic ca un bou și eu trebuie să fac mai bine mă simt mai mult.

Este vesel să aud că sunt pentru a avea mai multi bani. Sf. Ioan oameni cu siguranță au fost bune. O cutie a venit astăzi de la Trinity, ea a fost deschis. Există ambulanta, eu trebuie să funcționeze.

06 februarie 1916.

Suntem atât de ocupați aici ca noi abia știe unde să se întoarcă. Este doar o procesiune de răniți vin și pleacă tot timpul, pentru că trebuie să-i trimită pe cât mai repede posibil, pentru a face loc pentru noii veniți. Treizeci și opt plecat marți trecut și cincisprezece vineri, dar paturile sunt pline din nou. Acestea din urmă am fost obtinerea sunt atât de grav rănit încât mă întreb cine poate fi mutat pe marți. Am avut vânt sălbatic și ploaie pentru ultima săptămână, dar astăzi este rece și clar și pentru `prima dată în săptămâna aceasta este destul de — cannonading a fost neîncetat.

Doi aviatori englezi au fost aduse ieri, acesta a căzut mașină destul de aproape de aici; din fericire nu sunt foarte prost rănit.
Cutia de fete de liceu au venit astăzi, și a fost ca avea de Crăciun peste tot din nou, — astfel de o mulțime de frumos de lucruri s-au. Voi avea un timp amendă distribuirea acestora.
Aici vine ambulanța. Un om sărac a murit în secția primire și celelalte două a mers la sala de operatie la o dată. Ambele au simptome de gangrenă gazoasă, și mi-e teamă se va pierde un braț, iar celălalt un picior.

În ciuda frigului și umed păstrăm extraordinar de bine.

Patru noi asistente medicale au ajuns, spre ușurarea noastră, pentru lucrarea a fost asistent destul de dincolo de noi. Două dintre ele sunt canadieni din Toronto. Ei știu foarte mulți oameni pe care îi cunosc. Ei au navigat de la Sf. Ioan în perioada Crăciunului și a văzut atât de mulți prieteni Sfântul Ioan al meu — au spus toată lumea a fost atât de bun pentru ei.
Noi nu primesc un minut în timpul nopții și câteva zile au fost de până la prânz.

22 februarie 1916.

Au existat două atacuri mari și am avut mâinile noastre complet. De duminică cannonading a căzut pe fără încetare. Se pare a fi tot timpul ne. La noapte se poate vedea flash-uri de arme destul de clar, de fapt, cerul este luminat cele mai multe ori. Este ca reflectare a unui incendiu mare — ar fi foarte frumos dacă s-ar putea să scape de oroarea de ceea ce toate mijloacele.

Avioanele au fost aproape la fel de gros ca motoarele — a venit la un câmp în apropierea spitalului ieri — aripile au fost ciuruite de gloanțe, dar din fericire nu a fost rănit aviator. Vedem de multe ori Taubes, și Zeppeline au trecut peste noi de mai multe ori, cu toate că nu le-ar putea recunoaște, dar zgomotul era inconfundabil. Răniți sunt aduse aproape toate în noaptea, asa ca au inimile și mâinile noastre complet. Noaptea douăzeci și trei de venit dintr-o dată așa că am avut de a apela a doua zi oamenii să ne ajute; șaptesprezece au fost operate pe și toate sunt de asistent bine, dar unul.

De la douăzeci și treilea iulie 1915, până la prima ianuarie 1916, șapte sute cincizeci de pacienți au fost îngrijiți aici și șaizeci și șase au murit. Am avut peste o sută de răniți veni în noaptea aceasta luna trecută, și așa cum toate provin direct din tranșee vă puteți imagina ce înseamnă.
O astfel de cutie amendă a venit de la d-na S și F conțin bandaje, șosete, etc., toate cel mai bun venit.

Terenul este de culoare albă cu zăpadă la zi, dar nu va rămâne mult timp.

Este foarte dificil de a obține asistente medicale aici ca o comandă de limba franceză este un element esențial.

Armele sunt încă la ea, așa că va fi mult de făcut pentru a-noapte.

pic7

Smochin. 7: Ambulanta Volant în timpul iernii

06 martie 1916.

Am avut zăpadă de mai multe ori în această săptămână și ninge din nou astăzi. Este foarte frumos pentru o vreme, dar în curând se topește, iar noroiul este mai rău decât oricând.
Simt că nu pot fi suficient de recunoscători pentru oamenii care mi-au permis să facă acest lucru de mult pentru acești oameni săraci. Am de gând să comand unele mai multe perne, ele sunt lucruri de care avem nevoie foarte mult. Toate cazurile pulmonare trebuie să stea în pat și au nevoie de un număr mare de perne pentru a le face confortabil. Ciudat să spun că nu am pierdut un caz pulmonar si am avut unele destul de rele. Există o acum, care a fost împușcat prin plamani, iar ieri au luat un glonț de cauciuc lung de sub coaste lui; el va fi capabil să meargă acasă săptămâna viitoare. Când a venit la el a fost în stare foarte proastă și nu putea vorbi de o săptămână. Tratamentul este de a le stea în pat și să le dea morfină în fiecare zi pentru a le menține perfect liniștit, hemoragia se opreste treptat și ei a lua bine foarte repede. Am avut o serie de decese de la care gangrenă gazoasă groaznic; nu mai e mult speranța în momentul în care le ataca.

Bombardamentele au fost atât de teribil în ultima vreme că cei care sunt răniți în dimineața nu poate fi scos din tranșee până la noapte, iar apoi ele sunt într-o stare tristă.
Într-o zi săptămâna trecută, la fel cum am fost gata pentru a merge la culcare, unii oameni au ieșit din sat să întreb dacă am putea ajuta o fată săracă, care au fost arse. Doamna Turner și m-am dus la o dată cu tot felul de sosuri și a găsit-o într-o stare groaznică — tot trupul ars — deci, desigur, nu era nici o speranță. Ea a trăit doar trei zile. M-am dus în dimineața de a face pansament ei și o altă asistentă în după-amiaza. Ea a fost ars de iluminat un foc cu ulei.

Lucrurile sunt prea grele pentru mine acum pentru a obtine vacanță meu.

Martie 19,1916.

Doar zece admitere. Toate eforturile sunt îndreptate împotriva Verdun. Apărarea a fost magnific, iar dacă numai muniția deține acolo va fi nici un pericol de germani obtinerea prin; dar ce teribil risipă de material bun de ambele părți.

Doamna Turner a fost obligat să meargă la Paris și mi-a lăsat responsabil de spital. Sper că nimic groaznic se va întâmpla în timp ce ea este departe.

Zăpada este tot plecat și noi avem din nou ploaie.

Kitty mea devine foarte rău și își petrece toate nopțile ei afară. Ea a ajuns sa fie doar o pisică comun obișnuit acum, dar ea a prins un șobolan altă zi, astfel încât a devenit util în loc de ornamentale.

20 martie 1916.

Am rămas eu responsabil de Ambulanța pentru un timp si sunt un pic nervos, având în franceză, engleză, americană, asistente medicale din Canada și Australia sub mine.

Am avut destul de un moment emoționant ieri uitam o fiinta german urmărit de patru mașini franceze. Acestea toate au dispărut în nori așa că nu știu ce sa întâmplat. Pentru a-zi am numărat unsprezece avioane in aer, la o dată, precum și trei baloane de observare. Un avion a venit foarte aproape să peste barăcile pe care am putea val la pilot.

Am avut o mulțime de pacienți în aer liber cu zi, unele pe targă, alții pe scaune, iar altele au avut paturile lor efectuate — l-au placut atat de mult. Ne profita de toate vreme bună.

Se turnarea din nou la noapte și armele sunt în plină expansiune într-un mod amenințător.

Într-o zi săptămâna trecută am fost la Poperinghe cu doamna C. Am auzit că a fost unele trupe canadiene acolo și am fost în speranța de a găsi niște prieteni, dar canadienii au fost mutate; cu toate acestea, am vorbit cu unele Tommies, le-a dat țigări și ciocolată și a avut un timp foarte interesant.

29 martie 1916.

În urmă doar o săptămână un general francez a fost adus în rănit în picior în timp ce el a fost inspecta tranșee belgiene. Am fost destul de copleșit la început, dar am aranjat un colț de una dintre secțiile și-a petrecut o zi si noapte acolo în timp ce noi fixat o secție de gol pentru el. A doua zi, soția sa a sosit și ea este destul de mulțumit camping într-un alt colț al episcopiei. Ea, femeie săracă, a suferit mult de pe urma războiului, dar este foarte curajos. Fiul ei cel mai mare a fost ucis, al doilea fiu al ei este bolnav la Amiens, iar aceasta este a doua oară generalul a fost rănit. Prima dată a fost în spital timp de trei luni. Nepotul ei, care este ca un al doilea fiu, a fost de asemenea ucis, și soția sa, o tânără de douăzeci și doi, luat prizonier de germani, iar ei au avut nici o veste de la ea din septembrie, 1914. Casa de generalul a fost în districtul Aisne și este, desigur, în mâinile germanilor. Există stânga al casei nimic, dar cei patru pereți; totul a fost ambalat în afara Germaniei, toate lucrările lemn și metal a fost luată pentru tranșee.

A doua zi generalul a fost adus în, Regele Belgiei a venit la el decora, și toți am fost atât de dezamăgit pentru că nu știam despre asta și doar unul sau doi dintre noi l-au văzut. El a venit într-un motor insotit doar de un ofițer, iar noi nu știam nimic despre asta până când a plecat.

Am avut o altă furtună îngrozitoare aseară — vant si ploaie. Ferestre lăsat baltă si usi explodat în, și o slabă asistentă noapte a fost putin cu sufletul la gură de pe trotuar și aproape pierdut în noroi.

Într-o zi săptămâna trecută am fost surprins de o vizita de la doi băieți canadiene. Ei au fost faci unele lucrări în această secțiune și când au auzit au fost canadieni aici au venit să ne vadă. Unul era din Toronto, celălalt de la Fort William. Le-am dat una dintre prăjituri de Crăciun și niște țigări. S-au dus departe foarte fericit. Am fost în speranța de a obține știri de unii dintre băieții noștri, dar ei nu știau nici una dintre ele, dar de așteptat personal pentru a vedea unele dintre oamenii de la douăzeci și șase în câteva zile. Le-am spus să-i spun orice care ar putea să vină și să ne vadă. Am fost în speranța de atunci vizita lor de a vedea B sau S sau D plimbare în unele zi. Este îngrozitor să știu că sunt atât de aproape și să nu fie în măsură să le vadă.

08 aprilie 1916.

O verificare a venit astăzi de la De Monts capitol IODE, care mi-a dat o mare bucurie. Mă atinge până la lacrimi să se gândească la modul în care oamenii Sf. Ioan m-au ajutat. Mi-aș dori ar putea avea o privire aici și a vedea cât de mult mai mult am fost în stare să facă pe cont de ajutor m-au trimis.

Există un soldat care ajută aici, sub numele de Baquet; soția lui tocmai a luat trei copii orfani, cele mai vechi de șase ani vechi, să se uite după, în plus față de ei patru, mama ei si mama-in-lege sa. Nu există oameni stânga pentru a face munca la fermă, și săraci Baquet nu știu cum ar putea ajunge de-a lungul. I-am dat o sută de franci și ia spus că a fost de la prietenii mei din Canada. El nu a vrut să-l ia la început, spunând că a fost trimis de răniți, dar i-am explicat că a fost trimis la mine pentru a ajuta soldații și familiile soldaților. El a spus că ar însemna atât de mult pentru soția lui, ea lucrează la patru dimineața până la întuneric. Ei sunt genul de oameni care merită ajutor, iar aceasta este o astfel de bucurie pentru a putea ușura povara lor un pic.

Avem doar despre optzeci de pacienti in prezent, dar ele ne țină ocupați. Cei doi bărbați care au venit în ultimul au fost răniți atât de teribil. Am avut o serie de cazuri de gangrenă gazoasă. Ei încearcă să-i vindece cu o nouă fel de ser. Doi dintre bărbați într-adevăr par a fi tot mai bine. Patru cazuri au fost aduse ieri. Un om sărac a murit la prânz, și am fost bucuros că nu mai trăiască; un alt au avut de a opera pe în după-amiaza și ia piciorul de pe. El a fost într-o formă foarte proastă noaptea trecută, dar în această dimineață a surprins fiecare solicitând stilou și hârtie pentru a scrie la mama sa, și spune că se simte bine.

Generală noastra răniți la stânga la zi. El nu a putut spune destule lucruri frumoase despre spital. El a spus că a fost atât de bucuros că a fost adus aici, nu numai pe cont propriu, dar el a fost atat de bucuros să văd cât de minunat au fost luate oamenii lui grijă de. Armele au fost merge fără încetare în ultimele două zile, și am auzit că englezii au luat patru șanțuri. Am auzit, de asemenea, că unele canadienii au venit peste ultima vreme și B noastră poate fi doar patru sau cinci mile de mine. L-am întrebat generalul dacă ar fi posibil pentru mine să aflu; el a spus că va întreba și dacă B este undeva în partea de mi-ar ajunge o pasă pentru a merge și-l văd. Mă simt ca și cum mi-ar începe și de mers pe jos pentru a încerca să-l găsesc; dar vai! nu se poate obține prin santinelele fără acte corespunzătoare.

Sper mea cape îmblănit nu a mers la partea de jos. Cred că încă mai am nevoie în iunie, timp de două zile, după minunate Sunshiny suntem din nou congelare. Duminică și luni au fost ca zile în luna iunie și ne-am mutat paturile pacienților în iarbă și alții au fost pe tărgi. Am avut fonograful merge, servit limonadă, biscuiți, dulciuri și țigări. Ei au avut un timp minunat și toate dormit ca blaturi în noaptea următoare.

Cred că avea să găsească un nou loc de muncă atunci când războiul sa terminat, pentru că eu nu cred că va face tot mai alapteaza.

Am încercat să găsească o mulțime de pălării de paie ca “un mic dejun de vacă” și umbrele de soare ieftine pentru a proteja capetele lor atunci când sunt luați băi de soare.

Pansamentele sunt luate în jos și una grosime de tifon lăsat doar pe rana, și ele sunt lăsate în soare de la o patruzeci de ore Án ceea ce ei pot sta.

11 aprilie 1916.

Ieri am avut destul de un timp de interesant cu meșteșuguri de aer. Mașina a coborât atât de aproape, încât am putut vedea pilotul și asistentul său, care a fluturat pentru noi că au de gând să arunce ceva la noi. Un pachet aterizat, aproape în iaz. Sa dovedit a fi o scrisoare legat cu un batistă cu unele dreapta ca greutate. Acesta a fost de la băieții limba engleză care au fost pacienți aici pentru o vreme; ne-au spus că ne-ar plăti o vizită într-o zi. Am putea vedea mitraliera în fața avionului destul de clar. În după-amiaza a fost un alt emoție — o mașină germană urmărit de mai multe franceză. Arăta de jos, ca și cum l-au prins, dar toate au dispărut în nori și nu știam rezultatul luptei.

La ora nouă a existat o explozie teribil ca și în cazul în care o bombă a scăzut chiar în afara porții. Cu toții s-au grabit afară și ar putea auzi avionul clar, dar nu a putut vedea; nici un prejudiciu a fost făcut aproape de noi. Tocmai am auzit că bomba a aterizat chiar în afara localității face nici un prejudiciu.

Vă mulțumim pentru articolele de toaletă, ele sunt o selecție înțelept. Ceea ce înainte considerat necesități acum știm sunt un lux.

Tocmai am primit de pe un motor de plin de convalescenți întâmplă acasă pe permisiune. Sper că vor primi o lună, unele dintre ele au fost în tranșee douăzeci luni.

pic8

Smochin. 8: Rezultate capace lenjerie și umbrele chinezești cumpărate pentru pacienții din contribuții.

03 mai 1916.

Am o mulțime de pălării lenjerie si umbrele chinezești pentru a păstra soare pe pacienții atunci când acestea sunt în aer liber.

Cele două asistente canadiene sunt o bucurie de a lucra cu, pentru că ei au avut de formare splendid și sunt genul care se va merge până acestea să picătură. Avem un prizonier german rănit care a fost adus în urmă cu trei zile. Bietul băiat a trebuit să-și piardă brațul drept, și a fost la început îngrozit de fiecare. El a așteptat să fie maltratați, dar acum că el vede el devine de același tratament ca și toate celelalte pacienți el este fericit și mulțumit și foarte bucuros să fie cu noi.

Am crezut că dacă am văzut vreodată un german în aceste regiuni, aș fi capabil să-l ucidă mine, dar nu pot aminti naționalitatea lor atunci când sunt răniți și suferință.

Eu vă trimit o fotografie a Reginei Belgiei, care ne-au vizitat și a fost foarte frumos; ea a vorbit atât de mult a canadienilor și a lucrării splendid au făcut.

pic9

Smochin. 9: Regina Belgiei părăsesc Ambulanta.

PARIS,
24 mai 1916.

Am plecat Dunkirk joi dimineață în timp să scape de bombe, și sa oprit pe la Etaples să se uite la o parte din prietenii noștri de la spital canadian. Dr. Maci a plecat la Londra, dar am văzut MD, și MP

Etaples este un adevarat oras de spitale acum. Am văzut Sf. Ioan Ambulanta și unitatea canadian; ele sunt atât cele mai interesante, atât de bine organizat.

Căpitanul T mi-a luat la stația de la un motor, pentru care m-am bucurat, așa cum aceasta este de două mile, iar plimbarea pe la soare a fost la fel de mult ca am vrut. Ajuns la Paris, la cinci dimineața următoare, mai degrabă obosit, a avut o baie fierbinte, primul dintr-o cadă adevărat timp de opt luni, iar când m-am dus la culcare, în acea noapte am dormit timp de aproape douăzeci și patru oră.

DIVONNE-les-Bains,
30 mai 1916.

Nu am mers la Grand Hotel din motive de economie. Acesta este un loc mic curat și eu sunt destul de confortabile, dar mi-e dor baie și balcon.

Nu există nici un pacient la Ambulanta aici pentru moment. Toate luptele se află în partea de nord și de la Verdun. Poor Verdun — este teribil acolo, sute zi și încă nu lasa pana — cred ca nu vor exista oameni rămase în Franța, înainte de mult timp și apoi englezii vor trebui să ia rândul lor. Când se va termina totul? Divonne este la fel de frumos ca niciodată, iar o astfel liniștită și pașnică nu ar da seama că a existat un război în cazul în care nu au fost pentru părinți și fiii care nu vor veni înapoi, iar femeile care se luptă pentru a face ambele capete întâlni.

Am avut o veste de mai multe dintre vechii mei pacienti care au fost aici. Daillet, care a fost paralizat, este la Vichy și se pot plimba două mile cu cârje, alte două au fost uciși și mulți alții din nou în tranșee.

Nu am putut să dorm, este atât de liniște.

NU MOBILE. 1, FRANCE,
20 iunie 1916.

Pentru a-zi m-am dus pe la Poperinghe să se uite în sus Margaret H. Ea este responsabil de spital compensare canadian și este de a face un lucru minunat. Acestea au fost obtinerea tuturor răniții din acest ultim luptă — primi o zi, evacua alta, iar a treia zi de curățare și pregătește-te din nou. Este minunat organizat; trenurile vin până la spital și este o asistentă medicală pentru fiecare autoturism, astfel încât pacienții sunt bine îngrijiți. Margaret a fost menționat în expedierile, cred. Sunt atât de bucuros, pentru că cu siguranță merită.

25 iunie 1916.

M-am dus pentru Margaret H în motor. Sa dus cu mine la cimitir lângă spital și am pus niște trandafiri pe mormântul unul dintre cele băieți St. John. Mi-aș dori mama lui ar putea vedea cât de bine îngrijit este. Margaret s-au întors la ceai cu noi.

Pentru a-zi, am fost specializat un om care a dezvoltat tetanos. Aș dori aproape că va muri, pentru că el are mâini, și are o gaură mare în piept și spate, dar ciudat să spună că vrea să trăiască, este atât de răbdător și atât de plină de curaj. Când am cazuri ca acesta eu sunt întotdeauna atât de recunoscător pentru oamenii care m-au ajutat în munca mea. Dacă ar putea vedea tipurile de confort care pot fi acordate de o sticlă de Cologne sau o duzină de portocale vor fi recompensate.

Bucătarul nostru medicament a fost un prizonier în Germania de unsprezece luni. Lucrurile pe care el ne spune face cuiva fierbe sânge. Nu se poate imagina de ființe umane ca brutal ca germanii sunt. Când au intrat în orașul în care a avut spital balonul, au împușcat toți răniții care au rămas și opt de infirmieri sale care au rămas cu el. El a așteptat să fie împușcat de asemenea, dar au nevoie de serviciile sale așa că l-au luat prizonier.

16 iulie 1916.

O altă zi ploioasă și rece ca Dickens, dar suntem bucurosi pentru a obține prin vara fără căldură extremă sau un dăunător de muște.

Cazul meu tetanosului este într-adevăr mai bine.

Săptămâna trecută am fost la un concert dat la R pentru soldații care se odihnesc. Acesta a fost unul dintre cele mai frumoase am fost vreodată la. Nu am vrut să meargă, pentru că nu simt ca nici un fel de veselie, dar doamna T insistat. Au fost doar trei doamne prezente, restul Salle a fost umplut cu soldați doar din tranșee. Concertul a avut loc într-un grajd.

Unii ofițeri engleza si canadieni, care sunt pe Lucrări de construcții aproape de aici, au venit să ne vadă. Una dintre ele este maiorul H, care a fost pe activitatea Courtenay Bay la Sfântul Ioan.

29 iulie 1916.

Suntem aproape mâncat cu tantari, așa că am fost la Dunkirk pentru a obține unele plasă de țânțari.

Doamna T a dat un concert mare la oamenii de pe-a aniversare a deschiderii acestui spital. Denries, de la Comica Opera din Paris, și doamna Croiza, de la opera din Paris, a cântat. Prințul de Teck fost aici și în episcopia mea, el a fost atât de frumos pacienților. Am avut franceză, engleză și generali belgiene, colonei și ofițeri de diferite tipuri.

NO. 3 CANADIAN ACCIDENTELOR STATION,
31 iulie 1916.

Am douăzeci și patru oră permisiune și a venit aici să-și petreacă noaptea cu sora asistenta medicala Margaret Hare, în speranța de a obține unele știri din B. Am aflat unde este și faptul că el a fost pe de odihnă și sa întors la tranșee cu zi. Ele sunt de obicei la datorie opt zile pe opt, așa Margaret este de gând să-l trimită cuvânt atunci când el vine de pe lângă să vină aici și voi veni peste și să-l întâlnesc. Sper vom fi capabili să facă conexiune. E atât de greu să fie atât de aproape și totuși să nu fie în măsură să-l văd. Dacă el este rănit, el va trebui să treacă prin No. 10 Clearing Station, care este chiar lângă acest lucru. Am lăsat numele și adresa mea de la birou, așa că, dacă el ar trebui să fie adus în ele vor telefona la mine și eu pot ajunge la el într-o jumătate de oră. Pacienții de aici sunt atât de bine luate de îngrijire. Ei au avut o zi lumină. I-am ajutat un pic în vestiar în această dimineață, a văzut unele dintre oamenii care au venit în noaptea trecută, a văzut trei operațiuni. Există un chirurg englez foarte inteligent aici și mai mulți bărbați McGill. Este o zi fierbinte dogoritor.

Pacientul meu tetanosului este destul de vindecat, începe să meargă despre.

NU MOBILE. 1,
14 august 1916.

Am avut o săptămână obositoare și interesant. A început cu o vizită la Regele Belgiei, care a venit pentru a decora trei dintre oamenii mei care au luptat în tranșee cu vitejie evidente. El a vizitat toate saloanele și a vorbit cu soldații. Ca toate redevența am întâlnit până acum, el este extraordinar de simplu — purtau nici decoratiuni sau semne distinctive de orice fel. Cu toții au fost prezentate la el, la rândul său și a dat mâna cu el.

A doua zi ne-am douăzeci de cazuri de gaz și mai mulți bărbați grav rănit — un canadian de Ontario și doi băieți engleză, unul a fost un polițist de la Londra. L-am întrebat pe omul Ontario cum sa întâmplat să ajungă la Ambulance noastre, a spus el, “el ar fi binecuvântat dacă știa”, a lucra la liniile din care rula până la tranșeele când a fost dat avertismentul pentru gaz. A început să pună pe casca și următorul lucru pe el știa că va avea un “Crucea Roșie”, ambulanță în drum spre spital. El devine pe splendid, dar ne-am pierdut patru din cazuri de gaz. Acesta este cel mai rău lucru pe care l-am văzut încă, mult mai rău decât răniți, iar îngrijirea este extrem de greu, pentru că ei nu poate fi lasat o clipă, până când acestea sunt în afara oricărui pericol.

28 august 1916.

pic10

Smochin. 10: Nurse și reuniuni nepotul în Franța, o portie
cu francezii, celălalt cu carne de vită canadian

01 octombrie 1916.

Ploaia a început, așa cred că ne putem aștepta să fie sub apă pentru restul de iarna, dar lucrurile merg bine pentru noi, așa că trebuie să sperăm la; dar O! cum îngrozitoare toate este.

Un balon staționar că nu este departe de aici, utilizat ca un post de observare belgian, a fost lovit de o bomba din avion și am văzut-o cădea în flăcări. Oamenii care erau în ea a sărit cu parașute și amândoi au scăpat fără prejudiciu.

Broterl, celebrul lunetist și poet francez, a venit zilele trecute să cânte pentru soldații. El este minunat, și a cântat tot felul de melodii pe care el a compus în tranșee. Bărbații au fost încântați, aceasta nu astfel de o mulțime de bun, pentru că le face uita pentru un timp.

Unul dintre infirmieri noastre tocmai a aflat că unul de- frații săi a fost ucis la Somme, altul este periculos rănit la cap, și un al treilea a început piciorul — are șase frați, toate în față.

Unul dintre bărbații din episcopia mea a primit cuvânt de moartea fratelui său, de asemenea,. El a fost un purtător targă și a fost ajuta un ofițer german care a fost rănit. De îndată ce germanul ajuns la un loc de siguranță sa dovedit a săracului care a fost ajutându-l.

Sunt aproape înghețat la noapte și va trebui să meargă la culcare.

09 octombrie 1916.

Bayard nostru a venit prin Courcelette lupta în condiții de siguranță, în cazul în care Brunswickers noi a făcut astfel de minuni; dar O! la o astfel de costuri teribil.

A fost foarte frig și ploioasă aici. Mi-e teamă vremea rea ​​a stabilit în.

Wish-mi-ar trimite un aluminiu sticla cu apa fierbinte de Crăciun, o altă pereche de mocasini indieni, și umple colțurile casetei cu lapte malț și zahăr de arțar.

Nu voi uita niciodată mic Breton sărac care a spus atunci când ma văzut — ca el a trezit un pic când am fost luându-l de la ambulanta, “maintenant je suis sauv” (Acum am salvat).

Tocmai am primit un cec de la Crucea Roșie Rothesay. De când am început, fondul meu nu a dat cu totul afară, și am fost în stare să dea astfel de o mulțime de plăcere și confort pentru oamenii.

Dacă cineva vrea să știe ce să-mi trimiteți-ar putea sugera Washington cafea ca Lady T trimis. A fost un mare succes.

Sunt prea frig pentru a scrie nici mai mult, atât de bine-noapte.

Aș vrea să am o parte din crullers Maggie și plăcintă suc de fructe, dar francezii nu știu nimic despre plăcinte de squash.

Omul nostru sărac cu un spate rupt a fost mutat la un spital din apropierea casei sale, astfel familia lui îl pot vedea. L-am trimis pe o saltea, fix cu perne și perne, astfel încât el nu a suferit deloc pe drum.

Când am nici unul care este atât de bolnav ca el a fost eu binecuvânteze oamenii buni de la domiciliu, care au făcut posibil pentru mine să le dea ceea ce au nevoie.

Armele sunt ocupate de-noapte, așa cred că vom fi mâine.

12 noiembrie 1916.

Nu am avut nici o scrisoare de acasă timp de trei săptămâni.

Al douăzeci și șaselea au o mare reputatie aici și Sf. Ioan pot fi mândri de ei.

19 noiembrie 1916.

Am fost zguduit aproape în bucăți cu vibrații de arme, aceste ultime trei zile. Ce trebuie să fie la îndemână? Miercuri am avut din nou o vizită de Taubes. Nu am putut dormi pentru zgomotul mașinilor, așa că am ieșit să văd ce se întâmplă. Am putea vedea bombe cădere tot în jurul nostru, dar din fericire nimeni nu intra foarte apropiat.

26 noiembrie 1916.

Cum am ras pe poveștile tale. Trimite-ne ceva mai mult atunci când le trebuie, nimic să ne facă să râdă. Este ciudat cum se poate râde în ciuda a tot ceea ce. Nu cred că am putea trăi prin ea dacă nu ar fi fost amuzant și nechibzuite lucrurile care se întâmplă.

Am primit o scrisoare de la noastră băiat cu zi. Este o usurare pentru a vedea plicurile pic murdar cu adresa în creion. Nu este niciodată prea știri, ci doar să știu că el este în viață este de ajuns.

09 decembrie 1916.

Am fost toți un pic îngrijorat de Crăciun în acest an, temându-se că nu ar trebui să fie capabil să ofere oamenilor o cină foarte bun. Avem toate contribuțiile obtinerea fost și sunt transformându-le în fondul general, iar acum vine acest cec gras de la Crucea Roșie din Canada la Sf. Ioan pentru iubitul meu Poilus. Cum le pot mulțumi vreodată îndeajuns pentru darul lor generos! Toate anxietate pe punctajul cina este acum îndepărtat. Avem aproximativ două sute cincizeci, de numărare infirmiers și bărbați care lucrează despre spital — ei sunt soldați care au fost în tranșee de aproape doi ani, sau au fost dezactivate prin intermediul răni sau boală, sau prizonieri schimbate din Germania improprii pentru militari serviciu. Ei numesc spitalul “Le Petit Paradis des blesss” și sunt atât de bucuros să fie trimis aici. Un bărbat a fost adus aici de altă zi care a fost rănit pentru a doua oară, dar el nu minte în cel mai puțin despre rănile sale, el a fost atât de bucuros să mă întorc. El este încântat că el nu va fi suficient de bine pentru a pleca înainte de Crăciun.

Am trimis în Anglia pentru a putea pop-corn, și astăzi oamenii au fost ca o mulțime de copii fericiti înșirare porumbul pentru copac. Ei au mai văzut înainte și au fost mult mai interesat. Am făcut destul de Popper de succes dintr-un ecran de muscă și o bucată de plasă de sârmă.

Noaptea am vorbit de-a lungul diferitelor experiențe le-am avut de la începutul războiului — lucrurile teribile care le-am văzut — poveștile triste am auzit, iar prieteniile ciudate, dar foarte adevărat ne-am format - -Si noi toți de acord că nu ar fi putut realizat pe munca noastră într-un mod satisfăcător, dacă nu ar fi fost pentru darurile care au venit din timp în timp de la prietenii noștri de acasă. Mâncarea plus pe care le-am fost în stare să dea oamenilor foarte bolnavi și-a făcut toată diferența din lume la recuperarea lor, iar apoi hainele cald atunci când ies, și bitul de bani pentru a le ajuta pe locul tare. Nu vă puteți imagina cât de mult înseamnă pentru ei.

Îmi amintesc atât de bine un om sărac mic care au ajuns la limita de rezistenta, trimite când am găsit noptile nedormite au fost cauzate de griji și nu la durere, întreaga poveste demnă de milă puțin ieșit. Soția lui era bolnav, sora-în-lege mort și erau șase copii să fie privit după — cel mai mare Un băiat de unsprezece ani — și nici bani. Atâta timp cât soția lui a fost capabil de a rula ferma ei au fost în stare să mă de-a lungul, dar ea a dat afară. Soldatul francez primeste doar cinci cenți pe zi, așa că nu avea nimic pentru a le trimite. El a strigat ca un copil când i-am spus că pot să-l ajute. Am trimis un ordin de bani pentru o sută de franci a doua zi, iar aș vrea să fi văzut schimbarea acelui om. Această sumă mică de bani pune lucrurile simple în urmă cu șase luni, iar acum totul merge bine. Dar el nu va uita niciodată, și atât el, cât și soția lui au un sentiment foarte cald în inimile lor pentru oamenii buni dincolo de mare care au venit la salvare într-un timp de nevoie. Când am început să vorbesc de iubitul meu francez este greu să se oprească.

O ianuarie 1917.

Bărbații au avut o zi minunată de Crăciun. Ei au fost ca o mulțime fericit de copii. Am decorat saloane cu steaguri, ilice, flori vâsc, iar de hârtie care oamenii făcut, și un copac în fiecare secție. Nu vă puteți imagina cât de frumos au fost. Fiecare pacient a început ziua cu un ciorap, care a fost spânzurat la picioarele patului lor de către asistente medicale de noapte. In fiecare era o portocală, o pungă mică de dulciuri, nuci și stafide, o batistă, creion, periuță de dinți, pieptene de buzunar și o jucărie mică care le-a plăcut aproape mai mult decât orice altceva, și pe care le-o dată trecut pe la copiii lor. Ei au avut o cină fin: gem, supa de iepure, mazăre, budincă de prune, fructe, nuci, stafide și dulciuri. Budinci prune au fost trimise de sora una dintre asistente.

pic11

Smochin. 11: Sallie mea, de Crăciun 1916

În după-amiaza copacii au fost aprinse și am avut vizita oficială a bucătar medicină și tot personalul. După festivitățile s-au terminat am început pregătirea pentru copac pentru copii refugiați. Ne-am gândit că vom avea suficient stânga pe administrezi timp de cincizeci de copii, dar lista a crescut la 125. Primarul satului sa ne-o cameră mare în casa lui, ca pe primul loc am ales a fost prea mic. Am avut copac duminică după-amiază și 331 de copii au ajuns. Din fericire, am avut unele lucruri suplimentare, astfel că a fost suficient de ceva pentru a merge în jurul. Ei au avut un timp minunat, fiecare a primit o jucărie mică, un biscuit, și cele mai multe dintre ele o pungă mică de dulciuri si o portocala. Cele portocale și dulciuri dat afară, dar nu a fost suficient de biscuiți și jucării, dar nu a fost lăsat nimic.

Suntem cu toții morți obosit, pentru că a lucrat ca nailers pentru ultimele două săptămâni; dar a meritat în timp ce, pentru noi am fost capabili de a face un număr mare de oameni fericiți, iar acum trimitem pe pachete de tranșee — lucrurile care s-au prea late` pentru Crăciun.

Ne asteptam sa se mute in aceasta luna. Va fi o afacere groaznic de rupere aici, pentru toate barăcile trebuie luate în bucăți și sa mutat cu noi. Noi. au început să ia un inventar, și să împacheteze, dar eu nu știu exact unde ne vom muta la, documentele nu sunt în ordine încă. Este greu de crezut că un alt an de război a început.